تو فامیلام فک میکنن زندگیم فوق العاده ترینه فک میکنن من بهترین شوهر دنیا روکردم و زندگیمو مثال میزنن ومیگن چ شانسی اورده،… ولی زندگیم جهنمه در واقع..حتی ۱ روزم بدون دعوا نمیگذره و تو مرز فروپاشی روانیم .. نمیدونم طلاق بگیرم یا با این ظاهر قشنگ فیک سر کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه واقعا مشکلات حادی دارین شاید جدا بشی بهتر باشه
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
اعتیاد داره ب مواد و الکل .. منم نمیتونم بسازم .. خماره ی جوره نعشه س ی جوره مسته ی جوره ..
ممکنه تورو هم بزنه با توهم بزنه،زندگی کنارش خطرناکه
حق میدم بهت
شرایط سختی داری فکر راه چاره ای باش، بعداً میشی یه افسرده، مریض، از دستش گور بابای حرف مردم ، همون مردم هم خودشون یه جور دیگه مشکل دارن بروز نمیدن،فکر روان خودت باش نه حرف مفت مردم
[QUOTE=387349245]ممکنه تورو هم بزنه با توهم بزنه،زندگی کنارش خطرناکه حق میدم بهت[/QUOTEوقتایی ک چیز ...
با مشاور مشورت کن
ولی اگه اینقدر آزارت میده جداشو همیشه زندگی سورپرایز های قشنگ برای آدم داره
عمرت رو هدر نکن