2777
2789
عنوان

شوهری ک فقط از دور قشنگه

553 بازدید | 30 پست

تو فامیلام فک میکنن زندگیم فوق العاده ترینه فک میکنن من بهترین شوهر دنیا رو‌کردم‌ و‌ زندگیمو مثال میزنن و‌میگن چ شانسی اورده،… ولی زندگیم جهنمه در واقع..حتی ۱ روزم بدون دعوا نمیگذره و تو مرز فروپاشی روانیم .. نمیدونم طلاق بگیرم یا با این ظاهر قشنگ فیک سر کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کن ببینیم چه جوریه

اگه واقعا مشکلات حادی دارین شاید جدا بشی بهتر باشه 

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
اعتیاد داره

چقدر بد

علاقه ای به ترک نداره؟

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
تعریف کن ببینیم چه جوریهاگه واقعا مشکلات حادی دارین شاید جدا بشی بهتر باشه

اعتیاد داره ب مواد و الکل .. منم‌ نمیتونم بسازم .. خماره ی جوره نعشه س ی جوره مسته ی جوره ..

اعتیاد داره ب مواد و الکل .. منم‌ نمیتونم بسازم .. خماره ی جوره نعشه س ی جوره مسته ی جوره ..

ممکنه تورو هم بزنه با توهم بزنه،زندگی کنارش خطرناکه 

حق میدم بهت

[QUOTE=387349245]ممکنه تورو هم بزنه با توهم بزنه،زندگی کنارش خطرناکه  حق میدم بهت[/QUOTE

وقتایی ک چیزی نمیزنه انقد بد اخلاق میشه و پاچمو‌میگیره ک نمیدونم برم‌کدوم جهنم دره ای از دستش

شرایط سختی داری فکر راه چاره ای باش، بعداً میشی یه افسرده، مریض، از دستش گور بابای حرف مردم ، همون مردم هم خودشون یه جور دیگه مشکل دارن بروز نمیدن،فکر روان خودت باش نه حرف مفت مردم

[QUOTE=387349245]ممکنه تورو هم بزنه با توهم بزنه،زندگی کنارش خطرناکه حق میدم بهت[/QUOTEوقتایی ک چیز ...

با مشاور مشورت کن 

ولی اگه اینقدر آزارت میده جداشو همیشه زندگی سورپرایز های قشنگ برای آدم داره

عمرت رو هدر نکن