2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان توروخدا به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 45 پست

بله مادر من اینجور بوده شب عروسی نشده بردن دکتر جراحی کرده بعد تونسته ازدواج کنه 

شما کاری که می‌کنی با خود همسرت برو دکتری که خودش میگه اونجا مشاوره کنید براش توضیح بده حواست رو جمع کن وگرنه بهت تهمت می‌زنن 

حتی اگه شب عروسی بخوای بری جراحی کنی باز حرف درست میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مادر من اینجور بوده شب عروسی نشده بردن دکتر جراحی کرده بعد تونسته ازدواج کنه شما کاری که می‌کنی ...

دقیقااا نگران همینم 

بل اینکه نامزدم اصلااا اهل حاشبه و اینجور حرفا نیست و این داستانا براش اهمیت نداره ولی اگه بخوام جراحی کنم قبلش مجبور میشم برم پزشکی قانونی گواهی بگیرم ولی واقعااا دوست ندارم اینکارو 

نده دست دکترفردا شوهرت برات حرف در میارهقبل رابطه بهش توضیح بدهبزار خودش لذتش رو ببرهخدای نکرده اگه ...

من همینجوری از ترس این قضیه میلرزم چه برسه استرس اینم داشته باشم🥲