2777
2789

من مامانم زیاد از حیوونا خوشش نمیاد، یعنی دوست نداره عادت کنن و مدام تو دست و پا باشن

بخاطر همین زیاد غذا به گربه‌ها نمیدیم که عادت نکنن همش بیان تو حیاط دنبال غذا

این پیشیه همین دور و اطراف تو خونه همسایه‌هاست معمولا

بعد ما هروقت غذاهایی مثل ماهی و مرغ و گوشت و... اینا داریم این سر و کلش پیدا میشه و بس میشینه دم در حال و نمیره😂😂😂

امشب فلافل داشتیم و از همون موقع که داشتیم سرخشون میکردیم ایشون تشریف آورده(تقریبا ۳ ساعت پیش)...

دیدیم نمیره اومدیم براش نون تیکه کردیم با یدونه فلافل دادیم بخوره

اونا رو خورده ولی نرفته دقیقا روبروی در خوابیده😂

خیلی هم ناز و گوگولی چشاشو بسته دوست دارم بغلش کنم با تمام وجود فشارش بدم😍😂😂

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

اخییی🎀

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا خونه ما هم یه پیشی میاد غذا میخوره و میره

اینجا تعداد پیشیا زیاده متاسفانه به یکی غذا بدی بقیه هم هجوم میارن و حیاط میشه معدن گربه ها

منک هرپیشی میبینم نازش میکنم بسکه نانازن🥺😂

من حیوونا رو دوست دارم ولی خیلی میترسم بخاطر همین زیاد نمیتونم بهشون نزدیک شم متاسفانه

یه عکس بگیر بزار خونه خالمه هم همین طوره

لامپ حیاط خاموشه تو عکس چیزی مشخص نیست

اینم انقدر نزدیک در خوابیده که من میترسم از کنارش رد شم برم روشنش کنم😂

من حیوونا رو دوست دارم ولی خیلی میترسم بخاطر همین زیاد نمیتونم بهشون نزدیک شم متاسفانه

گربه کاریت نداره ولی حقیقتا از سگ میترسم😂🤦🏻‍♀️

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

گربه کاریت نداره ولی حقیقتا از سگ میترسم😂🤦🏻‍♀️

من کلا فوبیا دارم نمیتونم حیوونا رو لمس کنم، حتی پرنده‌های کوچولو رو، تنها حیوونایی که بهشون دست زدم خرگوش و گوسفند بوده

وای سگ که دیگه هیچییی😂