2777
2789

فردا ۲۰ روز ک آی یو آی کردم باید آزمایش بدم استرس گرفتم ..  تمام علائم بارداری بغیر تهوع رو دارم عین این ۱۹ شب شیاف پروژسترون استفاده کردم پریودمم دوسه روز عقب زده نمیدونم بخاطر بارداریه یا شیاف.

ماههای قبل درد پریم خیییلی خفیف بود نهایتش یه نصفه روز یا در حد چند ساعت ولی اینماه از یک هفته قبل درد دارم‌تا چند روز پیش حس میکردم همش دارم‌میشم هی خودمو چک میکردم ترشح هم میرفتم .. درد معده و درد ناف هم دارم .. کسی اینطوری بوده . اگ از شیافه بهم بگین.

دو روز نوک سینم حساس شده خصوصا موقعی ک دستم‌میخوره یا سوتین میزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سینه.هام خیلی حساس شده بود

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

چرا بی بی چک نمیزنی؟ اسی با اجازت از اونجایی که شاید دوباره سایت قطع بشه من یه گروه روبیکا زدم اونجا ...

روز ۱۵ بی بی چک زدم تا ده دیقه هاله کمرنگ انداخت گفتم شاید بخاطر آمپول اچ سی جی باشه