2777
2789

من با آقایی در حال آشنایی ام بعد ایشون خیلی به دلم نشستند قراره بعد ماه صفر رسمی پا پیش بزارن 

بعد من کلا از سوپرایز بدم میاد چون دوست ندارم تو موقعیت از پیش تعیین شده قرار بگیرم 

حالا از. دوستم که رابط ما بود شنیدم قراره برای ۱۹ ام که تولدمه برام کلی کادو و باکس بفرسته 

بعد من کلا رو دروایسی دارم دلم نمی‌خواد برام بفرسته اصلا شاید نشد به هم نخوردیم بعد تولد خودشم اوایل مرداده و منم حتما باید براش کادو بخرم من اصلا نمی‌دونم باید چکار کنم اگه این اتفاق بیوفته خیلی رابطمون رسمی میشه 🤔🤔

وای دخترا چجوری راحت کادو اینا میگیرن من با ۲۴سال سن رو دروایسی دارم 

بنظرتون یجوری بخش بفهمونم کادو نمی‌خوام؟

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

دعوا راه بنداز قبلش😐😂

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحت بحث تولدوکادو رو بکش وسط

یا یه جریان از تولد یکیو براش تعریف کن و لا ب لاش غیرمستقیم حرف دلتو بزن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یعنی چی کادو نمیخوام   بذار برات بگیره     به درد هم اگه نخوردید هم نخوردید    تا زمانی که با تو هست باید برات ارزش قاعل شه    اونم میخواد کاری کنه تو نمیخوام نمیخوام راه انداختی    با همین ادا اصول ها پسرا رو پرنسس کردید

نه قبول کن اگه مال هم نشدین پس بدهاسی با اجازت از اونجایی که شاید دوباره سایت قطع بشه من یه گروه روب ...

بمن لینک بده 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

منم کادو نگرفتم حتی هزار تومن سارژ هم ولی خودم یه کادو ۴ تومنی خربدم و اونموقع ۱۶ یالم بود پولامو جنع کرده بود خریدم 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

باید بخای

آخه حس میکنم اونجوری انگار ندیده ام چون هفته پیشم برام چندتا دستبند و گردنبند مهره های قدیمی خرید فکر کنم بالای پنج میلیون شدند یماهه حرف می‌زنیم هنوز دین نرفتیم هرچی میخواد بخره قبول نمیکنم 

من رابطه عاطفی اولمه اصلا تجربه ندارم 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...