2777
2789

همون که میگه قبلا با عموی شوهرش رابطه داشته و بعدا به شوهرش ازدواج کرده ؟😐

میگه شوهرم کتک میزنه عاشقشم و حبس کرده منو تو خونه ؟🫢

حس میکنم نرمال نیست اصلا 

قبلا هم معروفه سایت بوده. 

کسی دنبال میکنه؟ بنظرتون سرکار نزاشته ملتو؟🤐

مگه میشه اخه ؟🙃

لطفا لایک نکنید .سپاس

شک نکن سرکاری.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکرمیکنم تاپیکای سمش روهنوزندیدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

میتونه باشه😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

خوندی تاپیک هاشو ؟همه ام بهش هر بار راهکار میدن جالبه بدبخت کاربرای ساده اینجا

نه. اما اینجا یه چند نفری عادت دارن از ساده لوحی مردم سو استفاده کنن و با اکانت های مختلف تاپیک فیک بزنن.. دیگه اسمشونو نمیارم اما انقدر تاپیک های سرکاری زدن که دیگه کاربرهای دیگه. کاری به کارشون ندارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!