2777
2789
عنوان

برای بچه دوم آوردن موندم تو دوراهی

205 بازدید | 28 پست

شوهرم اصلا موافق نیست

خودمم میترسم دیگه حوصلم نکشه

اما دلم نمیخواد دخترم تک فرزند باشه.دلم میخواد در آینده بجز منو باباش یه همخون داشته باشه برای وقتایی که شاید از منو پدرش دلگیره

من قرص میخورم برای جلوگیری.اما الان چند ماهه نخوردم بدنم استراحت کنه.وقتی قرص رو میزارم کنار صورتم پر از جوش میشه.قبلا اینطور شدم

الان این چند ماهه فعلا گذاشتم کنار و صورتم داره بدتر میشه.نمیخوامم شروع کنم بلکه شوهرم بی احتیاطی کنه و شاید باردار شدم،اما حواسش خیلی جمعه

نمیدونم چیکار کنم،شوهرم میگه قرص رو شروع کن چون من بچه دوم نمیخوام

خودمم هم بچه میخوام هم صورت صاف🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تو این مورد با شوهرت مشورت کنی عزیز

مسئولیتش اول اخرش به گردن شماست نه ما که نظر بدیم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

برعکس مایید. من شوهرم میخواست من نه. جالبه با اینکه دلایلم منطقی بود ته دلم بارداری ناخواسته میخواست. ولی اخرشم نیاوردیم. الانم که دیر شده. من سی و نه سالمه پسرم نه سالشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
از من تک فرزند میشنوی دومی رو بیارحالا وقتی شرایط جور بود

شرایط جور نیست

شوهرم خیییییلی درگیر خانوادشه

فکر و ذکرش اونان.روزای تعطیل دائم اونجاییم.حالا هزینه هاشو بماند

میخوام با بچه دوم یکم تعادل رو رعایت کنه

و البته دلم برای دخترم میسوزه که تنها بمونه

باید تو این مورد با شوهرت مشورت کنی عزیزمسئولیتش اول اخرش به گردن شماست نه ما که نظر بدیم

امضات خاطرات ده سال پیشم اورد جلو چشمم. مرسی از امضای قشنگت

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم