2777
2789

منو پارت.ن.رم شیش ساله باهمیم تازه رفته سر کار دولتی دوستام مامانم اینا میگن که از الان ازش بخواه برات خرج کنه تا عادت کنه مثلا من نمیتونم چطور بگم روم نمیشه اصلا مثلا برای امتحانی می‌خوام بگم برام پول بزنه برم لباس بخرم نمیتونم بگم تازه رفته سر کار الان آموزشیه تو پادگان فکرمم خیلی درگیر کرده میترسم چند ماه دیگه عقد نامزدی مامانم میگه  نزار عادت کنه مثل من تا خودم نگم بابات پول نده عادتش بده اصلا فکر نکن حقوقش کمه الان بنظرتون کار درستیه ازش بخوام مثلا؟!نحوه گفتنش میشه بگین بدونم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نکن فلن انگار فشار روشه بزار اوضاع ارومتر بشهمیرید بیرون برات چیزی میخره چجوریع؟مثلا بیرونی ...

کافه میریم خرج می‌کنه ناهار رستوران یا تفریح میریم مشکلی نداره مامانم میگه از الان عادت کنه من مخالفم 

اگه احساساتی باشه و هوش عاطفی خوبی داشته باشه میتونی طوری رفتار کنی انگار چیزیو میخوای و خودت نمیتونی بخری و برای خریدش نیاز به کمک داری، وقتی پیشنهاد کمک داد قبول کن

♡love yourself