2777
2789
درک نمیکنی بخدا ابی

چرا درک میکنم اما این حجم از خود تحقیری واقعاا احتیاج به روانشناس داره طبیعی نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکارکنم خوب من میخامش بهش نیاز دارم

اون تو رو نمیخواادد. اینو بفهم.. خواستن باید دو طرفه باشه. تو قلب اونو میخوای اما اون فقطط دنبال پول توعه.. نمیشه دیت بزاریم رو هر کی بگیم تو یاید عاشقق من باشی تو باید از من خوشت بیاد. نمیشه نخواهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نمیتونم باید به وصال باهلش برسم

بعدش که رسیدی چی بشه؟؟ مهر بدبختی بزنی تو شناسنامه ت که چی؟؟ فکر کردی تافته جدا بافته س و زیر خوابش بشی فقط تو رو میبینه؟! اینو درک کن اون تو رو نمبخواد. خجالت بکش از زن بودنت خجالت بکش از صاحب اسمت.. تو جواهری  اما اون یه تپه 💩💩بیشتر نیست. به چه زبونی باید بهت بفهمونه فقط پولت براش عزیزه نه قلبت 

📃 مجله نایت 

‌اگر در رابطه اي هستيد كه به اندازه ي كافي
دوست داشته نمي شويد لطفا ادامه ندهيد.
خودتان را توجيه نكنيد
كه بالاخره روزي دوستم خواهد داشت.
با اينكار هر چه جلوتر مي رويد
زخمي تر مي شويد.
گويي بر روي تردميل در حال دويدن هستيد.
هرچه مي دويد،
به خواسته هایتان نمي رسيد،  
و نيازهایتان  برطرف نمي شود
و بيشتر عصباني و خشمگين مي شويد
و برچسب عدم تعادل هم مي گيريد.
به خودتان نگوييد كه
اگر دوستم نداشت با من نمي ماند.
شما با توجه كردن به او
حس ارزشمندي و دوست داشتني بودن او را برطرف مي كنيد. او براي خودش با شما مانده است.
مواظب عزت نفس خودتان باشيد. 

نمیتونم بدون اون فعلا شهوت جلو چشمام گرفته

برای شهوتت برو دکترر.. شهوتت مه خوابید و باخاش خوابیدی چسم باز میکنی میبینی مثل حر رفتی تو باتلاقی که خودت خواستی.. والله منم مجرد بودم هورموونام بهم میریخت و یهو نباز جنسی پیدا مبکردم ما جلوی خودمو گرفتم و خودم و تنم رو بی عزت نفس نکردم. شکر خدا بنده ی شیطان نشدم. دیگه هم با ادم بی عزت نفس و بی عقلی مثل تو حرف نمیزنم ــتو از اون دسته ادمها هستی مه خودشونو ژدن به خواب و نمیشه بیدارشون کرد. حرف زدن من هم اب تو هاوون کوبیده... صلاح کار خویش خسروان دانند.. انشالله که به روزی نیفتی که بگی خودم کردم که لعنت بر خودم باد.. فعلا که شهوتت به عقلت غلبه کرده بروبدزدش و باهاش بخواب تا ببینی شهوت چه بلاهایی سرت خواهد اورد.. 

دیگه نمیخوام تو هیچ کدوم از تاپیکات شرکت کنم 

چقدرررررر عقلت کمه یکم آدم باش چه فایده ایی برات داره که عاشقشی وای خداااا دارم از دستت حرص میخورم ااا اه 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره