2777
2789

من کمتر از گل بهس نگفتم صبح تا شب مثل دختر واسم ناز کرده من نازشو میخریدم کمتر از گل واقعن بهش نگفتم تو خطابش نگرفتم حتی در این حد باید مراقب رفتارم میلودم ک ب اون برنخوره هر چی اون میگفته انجام میدادم همونطور میبودم حتی واسه اینهد من هم اون تعینن تکلیف میکردولی هر موقع من بهش نیار داشتم نبود و تنهام گذاشت اون میتونه خوش گذرونی کنه و با رفبفاش باشه ولی من نه. اگر من برم جای میکه تو دختر خبوی نیستی الانم من ثدتا پیام دادم اون سبن میزنه حتی ب خدش وی نمیده ک جاوب پیاممو بده بهم میگه باید واسم خونه بخری که بیام خاستگاریت مثل دختر داره برام ناز میکنه بهم مبگه تو باید بری کار کنی ک راضی شم بیام خاستگاریت خرج مراسم اونا میگه همه با تو باید باشه من میخام مراسم رو داخل بهترین تالار واسم بگیری اینطورب میگه مثل دختر برای من ناز میکنه بهم میگه باید واسم ست گردنبند وساعت و دستبند طلا بگیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاااات چه موجود مزخرفیه خودتو نجات بده

میدونه من عاشقش هستم تا صبح باید نارش رو بکشم که جواب پیام رو فقط بده جلو دوستاش اون ابروی من میلره میگ این دختره دنبالمه من محل نکیم ودوستش ندارم ولی من حتی جلو دوستاش هم اجازه ندارم بد صبحت کنم حرفش رو باید من تایید کنم

میدونه من عاشقش هستم تا صبح باید نارش رو بکشم که جواب پیام رو فقط بده جلو دوستاش اون ابروی من میلره ...

دختر ساده

ولش کن این پسرو

ارزش برا خودت قائل شو

کاااات

اقایون درخواست دوستی ندهند

چه ساده ای شما

ار این ناراحت همین ادم ک برای من تیغ زن هست واسه یکی دیگه هزینه کن و دست دلباز هست و عاشق ترین هست برای بقیه فقط بامنکه دوست دارم و بی گناهم اینطور رفتار میکنه من ازهمه دخترا دورش بیشتر بهش نیاز دارم ودوستش دارم ولی من نادیده میگیره من ازهمه تنها ترم ولی اون فکر میکنه من لاشیم و خرابم

خوب کردیتوم برات مهم نباشه منم تازه کات کردم ولی تو همین چندروز بهتر شدمکلا ارزش غصه نداره

من عاشقش واقعن بودم تموم دنیام داخل اون حلاصه میشد من بخاطر اون تموم دایره ها اجتماعیم رو کم کردم به طوریکه حتی دختری دورم نیست چ برسه جنس مخالف من خانوادم باهام خوب نبودن من فقط اون رو داشتم ولی اون بهم گفت اگر پسری بهت سلام بده بخاطر سک. س اوناست وگرنه کسب به تو محل نمیده چرا بنطرت اینطوری گفت من به قیافم و خودم شک کردم واقعن حسای میکنم حتمن ی عیب بزرگی دارم حتمن همینطورب هست خیلی واقعن شک کردم به خودم

تلاشمو میکنم خیلی حالم بده من بخاطر اون ادم هبچگس رو اجاره ندادم وارد زندگیم بشه بهترین کیث ها رو از ...

عزیزم قراره شوهر کنی قرار نیست زن بگیری ها.. اعتماد به نفس این غازقولنگو کاکتوش داشت تا حالا میوه داده بود. بس کندسکه چقدر دیگه باید تخصیر شی. بلاکش کن بره و یه سیمکارت دیگه بگیر.. یاد شهاب حسینی افتادم تو سوپر استار و نقش  مقابلش نسرین مقانلو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم قراره شوهر کنی قرار نیست زن بگیری ها.. اعتماد به نفس این غازقولنگو کاکتوش داشت تا حالا میوه دا ...

هیچ چیزی هم نداشت که بخاد واسم ناز کنه نخ قیافه نه هیکل نه چیز دیگه ولی من دوستش داشتم نمیدونم خودم هم برای چی رفتارش هم باهاو از اول خوب نبوده ولی من جذبش شدم ودوستش دارم و همینطور داره واسم ناز میکنه مثل دختر ناز میکنه بنطرت چرا بامن مثل دخترا دیگ رفتار نمیکنه نکنه من عیبی دارم هدم نمیدونم ای کاش یکی بهم بکه