هودمش مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13682 عنوان خانومای کرمانی بیاین 75 بازدید | 8 پست بچه ها از کرمان به مشهد دوتا مسیره؟یکی از راور یکی زرند؟فرقی نداره از هر شهر بری مسیر همونه؟بعد اینکه جادش خوبه؟دو طرفست؟یا یک؟ 😆😆😆 1404/04/17 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 زرند برو جاده ش ترسناک دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 زرند بعد میری راور دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
هودمش مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13682 زرند برو جاده ش ترسناک وای اره منم میترسم چند روز دیگه میخوایم بریم من خیلی از جادش میترسم بلیط قطارم نشد بگیریم پر شده بود 😆😆😆
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 وای اره منم میترسم چند روز دیگه میخوایم بریم من خیلی از جادش میترسم بلیط قطارم نشد بگیریم پر شده بود ن نترس تونل به به دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
هودمش مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13682 ن نترس تونل به به نه من از اینکه جاده دو طرفس هم رفت و هم برگشت داره میترسم یهو سبقت بگیریم ماشین بیاد جلومون من خیلی ترسوام تو این موارد 😆😆😆
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 نه من از اینکه جاده دو طرفس هم رفت و هم برگشت داره میترسم یهو سبقت بگیریم ماشین بیاد جلومون من خیلی ... منم ولی راور ب بعد خوبه دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
هودمش مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13682 منم ولی راور ب بعد خوبه حالا ما ۱ یا ۲ شب حرکت میکنیم خلوته اونموقع 😆😆😆
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 حالا ما ۱ یا ۲ شب حرکت میکنیم خلوته اونموقع اره بابا اصلا نترس خلوته ۲شب دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺