امشب اساس کشی کردیم و از خستگی خوابم نمیبره حس غریبگی دارم چون همیشه خونم نزدیک خونه مامانم بود نهایت یک کوچه فاصله همه خاطرات خونه قبلی میاد تو ذهنم و دلگیر میشم از بارداریم تولد بچم و... نمیدونم چرا انقد غریبم با این خونه شماهم تو این شرایط همچین حسی دارین؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه صاحبخونه حساسی همون اسپری بزن دستمال بکش اگه لک خیلی بدم داشت اسکاج نرم کف بزن ابش بگیر بکش و خشک ...
اره اسکاج زدم داخلشو خیلی چرب بود
هودشو نگم آخ آخ دوتا سیم استفاده شد بازم چربه
دیگه خسته شدم ولش کردم
فردا برم دوباره سراغش
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
مستاجری سخته؟ترجیح میدین تویه شهرمستاجرباشینتویه یه شهربهترکه قراره 10سال دیگه برین زندگی کنین وشای ...
مستاجری که واقعا سخته شاید یکم جذاب بنظر برسه تنوع اما هم وسیله هاتون خراب میشه هم یه اقا بالاسر همیشه هست و دائم اجاره و رهن اضافه میشه و من ترجیحم اینه تو شهری که الان هستم خونه بخرم و ده سال دیگه که خواستم برم شهر دیگه خونه رو میفروشم و تو شهردیگه که میخوایم بریم خونه میخرم