2777
2789
عنوان

برای شوهرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 52 پست
الهی شکر عزیزم هم بابت سرپا شدنت هم بابت انتخاب خوبت.. زندگیتون همیشه سبز باشه🙏

قربونت برم❤️

ممنونم ک اینقد مهربونید

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
راستش گلم اول معذرت می‌خوام که انقد پیامم بی ربطه ببخشیدمن نامزد کردم بعد یه چیزی شنیده بودم از اطرا ...

@mahya11khanum‍ 

عزیزم اگه ناراحتتون کردم واقعا شرمندم

همچین قصدی نداشتم بخدا

فقط این مثل خوره افتاده بود به جونم 

بازم ببخشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mahya11khanum‍ عزیزم اگه ناراحتتون کردم واقعا شرمندمهمچین قصدی نداشتم بخدافقط این مثل خوره افتاده ب ...

عزیزم چشم تو سایت اتجام میدم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
سپاس از رب العالمین که عشق و آرامش رو بین زوجین قرار داد قطعا این از محبت خداست ممنون دار و شکرگزار ...

دقیقا همینه عزیزممممم🥺❤️

خدارو تو زندگیم خیلی قبول دارم با اینکه نمازخون نیستم ولی خدارو هر لحظه از زندگیم وجودشو حس کردم❤️

تو این شبای عزیز دعا میکتم خدا جوری برات بسازع که از خوشحالی اشک شوق بریزی🥺❤️

فدای دل مهربونت عزیزم چقد دعاتقشنگ بودب همون اندازه ب زندگت برگرده گلم

هرچه دادم به اوحلالش باد