2777
2789
عنوان

مقصر منم یا شوهرم یا خانواده

878 بازدید | 17 پست

خانواده من‌ شرایط خوبی نداشتن از هیچ جهت

نه مالی نه فرهنگی

پرجمعیت بودیم و برادرهام اعتیاد داشتن و چوبش رو ما خواهرها می‌خوردیم

من تصمیم گرفتم فقط با یه مرد پولدار و تحصیل‌کرده ازدواج کنم و همین کار رو هم کردم

با وجود اینکه از نظر ظاهری خیلی از همسرم بهتر هستم و سنم کمتره باز هم اون ذهنش با زن‌های دیگری درگیر میشه

برای استقلالم تلاش کردم 

با یه کارگردان تئاتر آشنا شدم تمرین رفتم و حتی به اجرا هم رسیدم و اون تئاترم بارها اجرا شد

بهم می‌گفت چون ظاهر زیبایی داری خیلی زود پیشرفت می‌کنی و به چشم میای

ولی شوهرم اجازه نداد و مادرم هم گفت اصرار نکن تا زندگیت خراب نشه

یکبار هم آموزشگاه زبانی که می‌رفتم گفت بیا بعد کلاس میدیم ساعتی فلان قدر 

باز هم اجاره نداد و گفت شغل سطح پایینی هست 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر پولدار برا چی میخواستی؟تو ک دنبال استقلالی شوهر کردنت برای چی بود؟فقط رابطه جنسی؟آدم یا شوهر پولدار میخاد بشینه خونه پولای شوهرو خرج کنه یا خودش میره مستقل میشه کار میکنه خونه مجردی میگیره بدون آقابالاسر

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

خب چرا وقتی مجرد بودی کار نکردی مستقل بشی الان یادت افتاده؟🫤

شرایطش رو نداشتم

پول نداشتم برم کلاس زبان

جاهایی نمی‌رفتم که با یه کارگردان آشنا بشم

و…

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
شوهر پولدار برا چی میخواستی؟تو ک دنبال استقلالی شوهر کردنت برای چی بود؟فقط رابطه جنسی؟آدم یا شوهر پو ...

وقتی مجرد بودم شرایطش رو نداشتم

عزیزم تو خیلی ساله با شوهرت ازدواج کردی بچه داری چرا باهاش جدی بزخورد نمیکنی ک حق ندارع با اون خانوم ...

زورم نمیرسه

از اول راحت گرفتم

خیلی از خانوما بودن در شرایط شما بعد از این همه زندگی دیگ اختیار با اوناهه   

تو باید با شوهرت جدی برخورد کنی بهش گوشزد کنی این همه سال باهاش زندگی کردی اگ دخترش بفهمه میتونه قبول کنه ای ننگ؟

زورم نمیرسهاز اول راحت گرفتم

برو آموزشگاه

بگو کلاس کار برام مهم نیست میخوام سرگرم باشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
درسته ولی یه چیزی ام هست اینه که چون از اول راحت نگرفتی وقتی یه بار جدی برخورد کنی باهاش خیلی تحت تا ...

تاثیر پذیر نیست