2777
2789

پسر دوست خانوادگی ک جدیدا رفتاراش عجیب شده و کلا همش میگه دنبال یه دختر خوبه و چندروز پیش تلفنی با مامانم حرف میزد واسه مثال از من استفاده میکرد ک دختر اروم و خجالتیم اونم همینطوره و نمیتونه بیاد سمتم و مادوتا ک بهم میخوریم باهم اشنا نمیشیم ولی یه پسری ک هیچی نداره فقط زبون باز و کاربلده میاد بامن🤣😐

شما بودین ب خودتون نمیگرفتین؟ مامانم میگه داشت مثال میزد

رفتاراش عجیب شده همه چیو ربط میده ب ازدواج و سوال میپرسه ک اگه ازدواج کردی فلان چیزو چیکار میکنی؟ مثلا بحث مرتب نبودن اتاق شد مامانم داشت میگفت من اتاقم بهم ریختست چند دیقه زل زده بود بهم یهو گفت چطوری میخوای ازدواج کنی کلا جدیدا هربار همو میبینیم ب ازدواج کردن من اشاره میکنه خودشم همش میگه دنبال یه دختر خوبم و کسیو نمیتونم انتخاب کنم همیشه ازم تعریف میکنه از قیافم و اینا اونروز میگفت هرکی باتو باشه خوشبخت میشه ارومی و اینا تو ماشین بودیم همش گیر داده بود چرا ساکتی بحث کنسرت شد من مخاطبش نبودم ولی برگشت گفت اگه کنسرت دوست داشتی میگفتم باهمدیگه بریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه خجالتیه با مامانت از زن پیدا کردن حرف میزنه😐😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
همیشه معتقدم اگه پسری از یه دختری خوشش بیاد یا پیشنهاد میده یا میاد خواستگاری. تا وقتی یکی از این دو ...

اخه خیلی ریسکیه ب اشنا پیشنهاد بده اگه ردش کنم ابروریزیه بعدم من جوری رفتار کردم احتمالا فک میکنه ازش متنفرم🤣

اخه خیلی ریسکیه ب اشنا پیشنهاد بده اگه ردش کنم ابروریزیه بعدم من جوری رفتار کردم احتمالا فک میکنه از ...

اگه ازش خوشت میاد جوری رفتار نکن که فکر کنه ازش متنفری 😂، البته لازم هم نیست خیلی تحویلش بگیری. آشنا هم باشه بالآخره با واسطه هم که شده حرف دلش رو می‌زنه. 

اگه ازش خوشت میاد جوری رفتار نکن که فکر کنه ازش متنفری 😂، البته لازم هم نیست خیلی تحویلش بگیری. آشن ...

اخه هروقت اومده من یا درس داشتم یا درگیر مشکلات خودم بودم از هر ۴،۵ بار یه بارش فک کنم رفتم نشستم پیشش واسه همین میگم احتمالا فک میکنه خوشم نمیاد

اخه هروقت اومده من یا درس داشتم یا درگیر مشکلات خودم بودم از هر ۴،۵ بار یه بارش فک کنم رفتم نشستم پی ...

اگه هنوز درگیر درس و کنکوری شاید بخاطر اینه که جلو نمیاد. صبر کن بنظرم.