2777
2789
واقعا لایک داری میگم من اصلا بهش فکرم نکردم تاحالا خواستم ببینم نظر دوستام چیه

آره عزیزم به حرف مردم نباش که بحث و ناراحتی بشه تو زندگیت خدایی نکرده...هرکس یه جوره اخلاقش...😘😘😘😘😘

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات مهم نباشه. بحثش فقط باعث کدورت میشه. اگه شوهرت خواست به نامت میکنه

ن بابا اصلا نمیخوام بحثش پیش بیاد چون میدونم براش فرقی نداره اینقد نمیدونه ک حالا مثلا ب اسم من باشه یااون 

شوهرم هر موقع از رودروایسیدر اومد و خونه خودمون رو زد بنام خودش سه دونگشم میده به من

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
اره خودم کارمندم-خونه خریدم به اسم همسرم زدم

شما باریکلا داری. من که پولامو پس انداز میکنم.

البته نیاز هم بشه به شوهرمم کمک میکنم. 

ولی شما مشخصه عاشق شوهرت هستی

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
به نظر من مهمه  خدا سایشونو کم نکنه ان شاالله تا هستن مهم نیست ولی واقعا ادم از یک ساعت بعدش خ ...

مردا هم همینطور.

خوب اگه خدای نکرده خانم فوت کنه. تازه علاوه بر خونه مهریه هم به عنوان ارث به پدر و مادر فرزندان هم تعلق میگیره.

مردهم بی خونه میشه.

به نظرم فقط ۳ دنگ ۳ دنگ

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
مردا هم همینطور. خوب اگه خدای نکرده خانم فوت کنه. تازه علاوه بر خونه مهریه هم به عنوان ارث به پدر و ...

درسته ولی من خودم ها ن همسر بگه ب میزان پول خونه از مهریم زدم دریافت کردم محضری من پدرم فوت کرده دیگ هیچ پشتوانه ای ندارم اخه 

چرا بارها نی نی سایت تاپیک زده شده که خونه بنام کی هست؟؟؟

خداوکیلی اگه خودتون مرد بودید کلی هم مهریه همسرتون بود و کلیییی جون میکندید قرون قرون در بیارید وقتی خونه میخریدبد به نام همسرتون میزدید؟؟

خداوکیلی تو دلتون قضاوت کنید!!

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
چرا بارها نی نی سایت تاپیک زده شده که خونه بنام کی هست؟؟؟ خداوکیلی اگه خودتون مرد بودید کلی هم مهری ...

خو س دونگ س دونگ حقه چون متقابلا خانوم خونم خیلی زحمت برا زندگی میکشه گرچه ک من اصلا ب این چیزا اعتقاد ندارم چون علاقه اعتماد محبت اولین چیز زندگیه 

خو س دونگ س دونگ حقه چون متقابلا خانوم خونم خیلی زحمت برا زندگی میکشه گرچه ک من اصلا ب این چیزا اعتق ...

منم خانم خونه هستم اون موقعها ک شاغل بودم کارم خیلی سخت بود هم مدیریت خونه هم کار

اما وقتی بیکار شدم و گاهی تو خونه کار میکردم بنظرم کار مردها سخت تره چون مسئولیت زندگی به دوش مردهاست

ولی دروغ چرا.یه خونه قوطی کبریتی که خریدیم حاضر نشدم چندین سال زحماتم رو هویجوری بدم به شوهرم.با اینکه خنده دار بود به اندازه دو دنگش که سهمم میشد بنام خودم زدم

بخاطر همین حق میدم به مردها که براحتی حاضر نمیشن خونه بنام زنها بزنن

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!