2777
2789

میگه چرا بفکر نیستی خونه رو بزن بنام خودت واقعا تاحالا به این فکر نکردم ک باید ب اسم من باشه یا شوهرم واقعا برام بی اهمیت بوده خوایتم ببینم نظر دوستای نی نی سایتیم همینه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با حرف  دوستو آشنا تو زندگیت ناامید نشو...اگر نصف بنامت کنه چه عالی..اگرم شوهرت از اون آدماش نی ...

اااا سلام خوبی عزیزم من خیلی دوست دارم وقتی خاننده خاموش بودم

قبل ازدواج خونه خریده بود به نام خودش..هم‌ماشین هم خونه به نام خودشه.بخوام ب نامم میزنه.چند بار حرفشو زده.ترجیح میدم یه روز خودش این کاررو کنه..نه که من بگم و سبک بشم

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

وای من مهریه رو کم گرفتم چون پدرشوهرم گفت سه دنگ خونه به اسمم میکنه ولی نکرده هنوز حتی به اسم شوهرمم نکرده خونه برامون خریده ها البته ولی سندشو به اسممون نزده شوهرمم اصلا براش مهم نیست

منم شش دنگ به نام منه.

ولی چون فکر اقتصادیم بهتر از شوهرم هست خودش خواسته. به نظرم اگه زن و شوهرم تفاهم داشته باشن مهم نیست.

ولی ۳ دنگ ۳دنگ معقوله

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
قبل ازدواج خونه خریده بود به نام خودش..هم‌ماشین هم خونه به نام خودشه.بخوام ب نامم میزنه.چند بار حرفش ...

واقعا لایک داری میگم من اصلا بهش فکرم نکردم تاحالا خواستم ببینم نظر دوستام چیه

خونه ما به نام منه چون من پولشو دادم.

باقیشم همسرم قرض گرفت

یه مقدارم مادرشوهرم داد که همونقدر به نامشه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

ما که خونمون به نام برادرشوهره 

نه به نام من نه شوهرم

ما چی بگیم که اجازه بنام زدن خونه خودمونم نداریم

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
من خونه خریدم به نام شوهرم زدم-خیلی پس من احمقم-حتما منو به دوستت بگو-وااااااااای چقد احمق بودم نمید ...

یعنی شما کار کردی پول خرید خونه رو دادی‌؟

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
واقعا لایک داری میگم من اصلا بهش فکرم نکردم تاحالا خواستم ببینم نظر دوستام چیه

برات مهم نباشه.

بحثش فقط باعث کدورت میشه. اگه شوهرت خواست به نامت میکنه

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من