2777
2789
عنوان

پسره دعوت کرد بریم زمین تنیس

215 بازدید | 11 پست

اینکه تنیس بلد نیستم یه حرفه ولی فعلا یجوری پیچوندم چون تا حالا نرفتم و نمیدونم چی باید بپوشم 😭😭😭این استایلای پینترستی هم که مناسب ایران نیست

کمکککک

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنیس راحت خونسردیت رو حفظ کن تیشرت و شلوار ورزشی بپوش

مث پینگ پونگه؟

از توپش میترسم خیلی سفته بخوره بهم میرم کما

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

سرچ کن تو گوگل یا هوش مصنوعی بزن دختران تیم تنیس ایران عکسشاون میاد بالا برات اوجور بپوش

ببین لباسای تیم ملی و اینا یجوریه...

میخوام شیک بنظر بیام اینا پولدارن

مث پینگ پونگه؟از توپش میترسم خیلی سفته بخوره بهم میرم کما

تقریبا ولی یکم متفاوت نه بابا همچین هم نیست

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

معلومه ی پولدار تور کردیه از دیت رفتنت جاش معلومه 😅

دیت نیست تنها نمیریم

هزینه رزروش از پول یه شام هم کمتره از حرفت حس پولی بودن گرفتم

میشه پستتو از تو تاپیکم پاک کنی ♥️میخواستم تاپیکو قفل کنم دیر شد

فک کنم چون قفلش کردی نمیتونم پاک کنم

باز کردم بی زحمت پاک می کنی♥️

پاک نمیشه