2777
2789

دکتر زنان مراجعه کن

فشارت پایینه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد پریودم خیلی نامنظمه بخاطر استرسو اینا یه بار شش ماه پریود نشدم

قرص هست  که برای تنظیم کردنش حتی گیاهی

فردا برای بچه دار شدنت که مشکل پیش میاد

چرا دختر متخصص زنان نمیری تنبلی داری؟

از فشار درد زباد میاری بالا و ضعف میکنیشیاف دیکلوفناک بزار راحت میشیکیسه آب گرم روی قسمت پائین شکم و ...

کیسه آب گرم میزارم یوگا میرم مسکن مصرف میکنم ولی بازم درد دارم😭 شدنتش کم میشه با مسکن ولی هست خون ریزیم هم زیاده

کیسه آب گرم میزارم یوگا میرم مسکن مصرف میکنم ولی بازم درد دارم😭 شدنتش کم میشه با مسکن ولی هست خون ر ...

شیاف بزار، کیسه آب گرم بزار دقیقا قسمت زیر شکمت اصلا آب رو آتیشه‬من دمنوش هم میخوردم خوب بود

قرص هست که برای تنظیم کردنش حتی گیاهیفردا برای بچه دار شدنت که مشکل پیش میادچرا دختر متخصص زنان نمی ...

وقت دارم برای هفته دیگه هرکار میکنم دیر میشه واسه دکتر رفتن فک کن از پارسال قراره برم هنوز نمیرم هی یه مشکل جدید پیش میاد🌝💔

وقت دارم برای هفته دیگه هرکار میکنم دیر میشه واسه دکتر رفتن فک کن از پارسال قراره برم هنوز نمیرم هی ...

من مجردی انقدر رفتم برای دردش همینایی بود که گفتم البته الان داروهای دیدتر اومده شاید ولی هنوزم دکترها شیاف تجوبز میکنن کپسول وِل وومن و کپسول ژلاتینی روغن گل مغربی هم خوبه