2777
2789

من یکی میشناسم 

خوشتیپ 

خوشگل عین ماه

پولدار

خلبان

ولی مغرور 😭😭😭😂😂💔

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم حتی پسر خوشگله مام بی پول که این اصلا برام‌مهم نیست کاش خوب بشه فعلا🥲

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

خوشگل پولدارم فراوونه البته بنظرم باید به دلت بشینه ممکنه زشت باشه ولی تو عاشقش شی 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من یکی میشناسم خوشتیپ خوشگل عین ماهپولدارخلبانولی مغرور 😭😭😭😂😂💔

منم میخاممم😂😂😭😭

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

من یکی میشناسم خوشتیپ خوشگل عین ماهپولدارخلبانولی مغرور 😭😭😭😂😂💔

منم یه همکلاسی داشتم

اصن بقیه پسرا پیشش به چشم نمیومدن

بس که جذاب و خوشکل و قد و هیکل و صدا همه چی عالی بود

و تو سن 18 سالگی ماشین داشت پولدار بود

اما به شدتتتتتتت سیگما محل به احدی نمیداد

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

منم میخاممم😂😂😭😭

نه مال خودمه 🤣🤣

لامصب هر چی نخ میدم نمیگیره تازه دوست دختر هم نداره

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

نه مال خودمه 🤣🤣لامصب هر چی نخ میدم نمیگیره تازه دوست دختر هم نداره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

نه مال خودمه 🤣🤣لامصب هر چی نخ میدم نمیگیره تازه دوست دختر هم نداره

شوخی کردم 😂