2777
2789

این که مرد حتی موقعی که ازت ناراحته یا بحث شده اگه عاشقت باشه غریزه  ش اجازه نمیده ازت بی خبر باشه 

😭😭😭😭😭😭 من نمی‌دونم چه احساسی باید داشته باشم حق دارم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت

میتونی شوهرت رو اینجوری کنی فقط بهش توجه کن کم غر بزن تو هر شرایطی تدرکش کن تو بی پولی تو بدبختی همیشه به فکرش باش دنیا به اخر رسید پشتش رو خالی نکن بزار بفهمه هواشو داری تا اونم مال تو رو داشته باشه

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️

میتونی شوهرت رو اینجوری کنی فقط بهش توجه کن کم غر بزن تو هر شرایطی تدرکش کن تو بی پولی تو بدبختی همی ...

هنوز همسرم نیست میخواد بشه ولی من ادمیم که بی توجهی ببینم داغون میشم 😭😭😭😭

ببین مثلا اینجوریه لحن من بهش بربخوره یه روز کامل می‌تونه نباشه زنگ نزنه 

یا شده یک هفته حرف نزدیم  

همین الان داغونم چون بعد مکالمه شماره شو تو بلاک گذاشتم گفتم رابطه منو تو اشتباهه 

می‌دونه چقدر دوسش دارم چقدر محتاج توجه های کوچیکشم 

درستهولی اونم شخصیت داره نمیشه کهههچند وقته که ازت خبر نگرفته؟

آخرین بی خبری ده روز بود مدتش قول دادیم از هم دلخور باشیم یه خبر کوچولوی خیلی سرد هم از هم بگیریم...

ولی دیروز چون لحن من بهش برخورده با این که میدونست شرایط روحیم خوب نیست دیگه اصلا توجه نکرد و زنگ زدم که صحبت کنیم برنداشت صبحش با لحن گرم پیام نوشته بعدش گفته گوشیم سایلنت بود منم خواب بودم 

امروزم که تماس گرفت من ترکیدم بعد قطع کردم گذاشتمش تو بلاک لیست 

حالم خیلی خرابه 😔

هنوز همسرم نیست میخواد بشه ولی من ادمیم که بی توجهی ببینم داغون میشم 😭😭😭😭ببین مثلا اینجوریه لحن ...

ببین مردا اینجورین باید یکم باهاشون راه بیای یکم نازشونو بکشی شخصیتی دارن که نمیتونن خیلی حرف دلشون و عشقشون رو به زبون بیارن این اقا یونی که تو فیلما میبینن همش فیلمه در واقعیت مردا همچین شخصیتی ندارن

ببین مردا اینجورین باید یکم باهاشون راه بیای یکم نازشونو بکشی شخصیتی دارن که نمیتونن خیلی حرف دلشون ...

مگه قرار نبود ما ناز بکنیم  ؟؟ مگه روحیه ما لطیف تر  نیست؟ 

میگم آدم عاشق یکی باشه وقتی میبینه ساعت دوازده شب زنگ میزنه حتی قهرم باشه برمیداره شاید اتفاق بدی افتاده شاید میمیره 😔😔😔 

خیلی کارا میکنه که ثابت می‌کنه دوسم داره اما نمی‌دونم چرا وقتی ازم ناراحته همون لحظه حل فصل نمیکنه باید بی توجهی کنه 😔

مگه قرار نبود ما ناز بکنیم ؟؟ مگه روحیه ما لطیف تر نیست؟ میگم آدم عاشق یکی باشه وقتی میبینه ساعت د ...

ن این واسه فیلماس هر دو قراره ناز کنن 

اشکال نداره همه یه عیبی دارن شاید اخلاق اونم عیبش اینه

آخرین بی خبری ده روز بود مدتش قول دادیم از هم دلخور باشیم یه خبر کوچولوی خیلی سرد هم از هم بگیریم... ...

همین که بهت زنگ زده و .. اینا یعنی براش مهمی

احتمالاً اونم ازت ناراحت بوده گفته گوشی سایلنت بوده تا نکنه یه چیزی بگه تورو هم ناراحت کنه

بنظرم از بلاک درش بیااار چون اگه براش اهمیتی نداشتی حتی بهت زنگ هم نمیزد ، حالا تصمیم با خودته گلم🌝