عزیز_دل مدیر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 عنوان خانما بهم کدوم النگو ⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست خانما به نظرتون النگو مارپیچی از مد افتاده؟ بین النگو مارپیچی نازک ، النگو رولکسی ، النگو کارتیه ، و النگو آینه ای کدوم قشنگ تره؟؟ (نظرم روی دستبند نیست چون میخام ثابت رو دستم داشته باشم) مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :) 1404/04/16 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمرستا عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 40 النگو اینه ای نخرین داخلش پودر میریزم موقع فروش میسوزونن از قیمتش کم میکنن
deli8070 عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 5700 کارتیولی اگه بخوام چند تایی باشن پیچی انتخابمه خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 چند تا میخوای بخری؟ عزیزم اگه اون پیچی باشه ۳ تا . اگه بقیه ش باشه یدونه مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 چون دستبندم کارتیر هست ،پس النگو هم همون😅 به خوشی استفاده کنی 🌷 مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 کارتیه و رولکسی قشنگن ولی تکی جالب نمیشه. یعنی باید چندتا کنار هم باشه؟ آخه من ازشون یدونه میخوام . ولی اگه پیچی یا آینه ای باشه ۳ تا مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 سومی خودمم دارم ازش مبارکت باشه مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 النگو اینه ای نخرین داخلش پودر میریزم موقع فروش میسوزونن از قیمتش کم میکنن 🫠🫠🫠 مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
daqoon عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 16040 یعنی باید چندتا کنار هم باشه؟ آخه من ازشون یدونه میخوام . ولی اگه پیچی یا آینه ای باشه ۳ تا یدونه کارتیه دوتا اینه ای اینور اونورش..من کارتیه تکی دارم ی مدت مینداختم بد نبود ولی اونحوری شیکتره
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 کارتیولی اگه بخوام چند تایی باشن پیچی انتخابمه اره من گفتم اگه آینه ای یا پیچی باشه ۳ تا . رولکسی یا کارتیه یدونه مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2297 یدونه کارتیه دوتا اینه ای اینور اونورش..من کارتیه تکی دارم ی مدت مینداختم بد نبود ولی اونحوری شیکتره اها باشه عزیزم . اگه هم کارتیه باشه هم آینه ای باید ببینم بودجه ام میرسه یا نه 😅 مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
daqoon عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 16040 اها باشه عزیزم . اگه هم کارتیه باشه هم آینه ای باید ببینم بودجه ام میرسه یا نه 😅 اره ولی خیلی شیک میشهمن پارسال کارتیه گرفتم ۴۵ دگ زورم نرسید اینه ای بغلش بگیرمانشاالله بتونی نشدم دوسه تا تکی بگیر ولی ن خیلی باریک