2777
2789
عنوان

راهنمایی خانوما

36 بازدید | 0 پست

خوب دیدم تجربم برای بیماری و مشکلاتی که داشتم و راه حلش اینجا بگم شاید یکی استفاده کرد.

من از ۲۰ سالگی جوش میزدم و مدام به حرف بقیه استناد کردم که میگفتن دوران بلوغه.بزرگ ک شدم فهمیدم پلی کیستیک داشتم.رفتم همیوپاتی ریزش موهام و جوش صورتم تا ۸۰ درصد کنترل شده است الان.ی مشکل اندرومتیوز هم دارم که خیلی باور قلبی دارم مثل همه بیماری های دیگه با این طب خوب میشه تاثیری رو الان نداره فقط رو باروری عوارض داره اون!شبا موهای زائد کلفت با موچین میکنم و روغن مورچه میزنم.برای جلوگیری چاغی پلاتس و دوچرخه سواری و شنا میرم.هر روز سدر و گلاب ماسک میکنم به صورت میزنم تاثیرش ۳۰ درصده!خیلی زیاده!شبا لایه بردار سبوما روی جای جوش و ترمیم کننده روش جوش میزنم قبلا کلیندماینسی میزدم اونم خوبه!صبا با همون شوینده سبوما میشورم و مرطوب کننده میزنم.قبل حموم یک ساعت قبل موهام شونه میکنم روغن بابونه یا رزماری میزنم!بجای فست فود رفتن ماهی یبار جیگرکی و طباخی و خوردن ماهی ت برنامم هست.حقوق زیادیم نمیگیرم ولی مطمن باشید پول دارو از این بیشتر میشه تازه خیلیم میچسبه.خواب صد در صد تنظیم کنید.من اینجوری تونستم به مشکل زنان غلبه کنم.تازه این بگم من هفته دوم شاغل شدنم دقیقا وقتی از ی اقایی خوشم اومد جوشای چرکی خونی زدم وحشتناک بود.برای همین الان ی ذره هم ک صورتم خوب میشه کلی خداروشکر میکنم.ب خودتون فرصت بدید و هرجور که هست دوستش داشته باشید.اینم بگم تمرکزتون کم کنید انگار که اصلا مشکلی ندارید جوری خوب میشه انگار روتین پوستی میلیونی خرج کردید.