2777
2789
عنوان

همونی هستم ک گفتم شوهرم20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3643 بازدید | 132 پست

اول زنگ بزن ۱۱۰ بیاد استشهادی تنظیم کن،که آقا بدون خرجی شما رو گذاشته و رفته،بعد برو ازش شکایت کن به جرم ندادن نفقه،مهریتم اجرا بزار،همین الانم برو خونه بابات یا هر کیو که داری،نشسته‌ای تو ماتم سرا که چی بشه

ای وای اسی تاپیکاتو خوندمچقدر اعصابم خورد شدعزیز من اولا که مطمئن باش اون تو ماشین نمیخابه یا اداره ...

حق باشماست

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول زنگ بزن ۱۱۰ بیاد استشهادی تنظیم کن،که آقا بدون خرجی شما رو گذاشته و رفته،بعد برو ازش شکایت کن به ...

خیلی دلم میخواد نفقه ومهریه بذارم اجرا خانوادم نمیذارن مخالفت میکنن

بابام میگه ول کن بذار خودش اقدام کنه اون زرنگه اقدام نمیکنه میترسه حق وحقوق بدهبابام میگه خودم خرجتو ...

خدا پدرت رو حفظ کنه اما وظیفه پدر نیست خرج دخترت رو بده 

چرا باید این مردا راست راست بچرخن

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

شوهر من سه ماهه رفته سر هفته ک شد دیدم خبری نیست درخاست طلاق دادم مرد اینطوری بدرد نمیخوره

اون برای چی

خیلی دلم میخواد نفقه ومهریه بذارم اجرا خانوادم نمیذارن مخالفت میکنن

بعدا که برگرده دیگه هیچ فایده‌ای نداره و دستت به جایی بند نیست،خانواده کیلویی چند برو حقتو از این مرتیکه بگیر

اسی اون الان داره خوش میگذرونه معلوم نیس کدوم جهنمی

تو اینجا عذا گرفتی با بچه

حتمن زنگ بزن ۱۱۰بیاذ استشهاد جمع کنن.بگو یه قرون هم پول ندارم از این اون قرض گرفتم این مدت که بچه ام نمونه

کار نمیکرد زورش میومد میگفتم کار کن رفت خونه مامان جونشخانوادشم انگار گاو

ای وای خدایا

این چیزارو میخونم قلبم وایمیسع

مردا چرا اینطوری شدن

واقعاازدواج خیلییی ترسناک شده بااین وضع

اون برای چی

ببین بزار این شرایطت تا یکسال ادامه پیدا کنه تا اساسی دادگاه به نفع تو رای بده بعد چون قبل از دعوا بنام خانواده اش کرده و پلی نگرفته  قرار داد شون باطله...

نترس فقط حرف گوش پدر و مادرت کن

❤❤❤