2777
2789

سلام...

من از رشته ای که خوندم خیلی ناراضی ام ...با اینکه میتونستم از پیراپزشکی ها بخونم رفتم زیست علوم پایه خوندم که کار براش صفره‌‌‌...با اینکه میتونستم  ولی حتی شیمی هم  نخوندم که کلی براش کار هست ولی برای زیست صفره صفره...  همیشه بقیه رو نصیحت میکردم سمت وزارت بهداشت برن یا حداقل زیست نخونن...الان پسر یکی از دوستام گفته مهندسی نمیخونم و میخوام برم تهران علمی کاربردی تجهیزات پزشکی بخونم...به گوشم رسیده که گفتن فلانی که من باشم با حرفهاش هاش باعث شده پسرمون مهندسی نخواد و آینده اش خراب بشه(بیشتر به خاطر اینکه پسره میره تهران ناراحتن ...پسره هم از ایناست که میخواد خانوادش رو بپیچونه) الان فحشش رو من خوردم😶 کلا خواستم بگم دهنتون رو ببندین و هیچ کس رو راهنمایی نکنید

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش پسر یکی از دوستام نیست....پسرخاله من هست....اون یکی پسر خالم تهران پزشکی میخونه اینم با اینکه رشته اش ریاضی هست میخواد بره تهران کاردانی تجهیزات پزشکی بخونه...بیشتر هم عشق تهران و آزادی هاش رو داره

دقیقا خوب باشه تصمیم خودشونه بد بشه تقصیر مائه که نظر دادیم

آفرین....الان اگه راهنمایی هام به مذاقشون خوش اومده بود اصلا به روی خودشون نمی‌آوردند..حالا بدبختی اینجاست من بهونم وگرنه پسرخاله تحت تاثیر اون یکی پسر خالم که تهران پزشکی میخونه میخواد بره تهران

آفرین....الان اگه راهنمایی هام به مذاقشون خوش اومده بود اصلا به روی خودشون نمی‌آوردند..حالا بدبختی ا ...

اهمیتی نده ب حرفشون 

دهن یه عده رو نمیشه بست 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀