شیطان_جهنم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2720 عنوان یکی که قرص خورده رو 107 بازدید | 10 پست نمی دونم ۲۰_۳۰ دوستم رفتم بالاسرش هنوز بیهوش نشده به من زنگ زده چیکار کنم من فقط گفتم زنگ بزن اورژانس خودش اونجا تا اورژانس بیاد چیکار کنه ؟ توروخدا اگه میدونین بگین خودم استرس دارم میمیرم جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند. 1404/04/16 | 22:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nemedonam عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 730 بگو یه کاری کنه بالا بیاره خود اون طرف اگر هوشیارش سرجاشه دست بکنه تو گلوش عق بزنه تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
شیطان_جهنم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2720 انگشت کنه تو حلقش که بالا بیاره بالا آورد دیگهنبره بیمارستان؟ جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
شیطان_جهنم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2720 بگو یه کاری کنه بالا بیاره خود اون طرف اگر هوشیارش سرجاشه دست بکنه تو گلوش عق بزنه بالا آورد دیگهنبره بیمارستان؟ جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17648 بالا آورد دیگهنبره بیمارستان؟ نه باز هم باید ببره در هر صورت احتمال مسمومیت هست ولی خب اگه بالا بیاره دیگه شستشو نیاز نداره به احتمال زیاد و خب آسیب کمتری هم میبینه بونش
nemedonam عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 730 بالا آورد دیگهنبره بیمارستان؟ اره باید بره معده اش رو شست وشو بدن ، تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
شیطان_جهنم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2720 نه باز هم باید ببره در هر صورت احتمال مسمومیت هست ولی خب اگه بالا بیاره دیگه شستشو نیاز نداره به احت ... ممنونم ازتون جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
شیطان_جهنم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2720 اره باید بره معده اش رو شست وشو بدن ، مممنونم ازتون جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
nemedonam عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 730 مممنونم ازتون 🌷 تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡