2777
2789
عنوان

پول داشته باشین عمل زیبایی میکنین

139 بازدید | 21 پست

من از قیافم متنفرم 

الان تنها چیزی که میتونم خودمو باهاش دلداری بدم اینه که با عمل درست میشه 

ولی از اونور دیدین خیلیا میگن برای عملم باید زمینه داشته باشی اینه که میترسم انجام بدم و اون تنها کورسوی امیدمم ازبین بره😶

عمل بینی و فیلرلب و برداشتن بوکال فت

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انجام نمیدم..فقط موهام به شدت ریزش داره هم خودم هم دخترم..چندبار دکتر و ازمایش رفتیم اثر نکرد اگه پولدار باشم درمان رو ادامه میدم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اره 

داشتم و بارها انجام دادم 😅

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
راضی هستی از همش؟؟

بله خیلی ،،،، دکترو خوب انتخاب کن ارزونا تازه کارن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

پول دارم ولی عملی ندارم

خوشگلم بدون عمل فقط میخوام بینیمو عمل کنم که اونم چون بوکسورم نمیشه ..

موندم عمل کنم که بعدش باید باشگاه رو ول کنم یا اینکه عمل نکنم

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

خیر اصلاً.

چون خداروشکر زیبام و خودمو به شدتت مبپسندم.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بله خیلی ،،،، دکترو خوب انتخاب کن ارزونا تازه کارن

یعنی بنظرت واقعا اینکه میگن طرف از قبل باید زمینه و پایه داشته باشه درسته؟؟

من چهرمو با بقیه که مقایسه میکنم فهمیدم این قسمتای صورتم ایراد دارن ولی همص ترس اینو دارم حتی بعد عملم خوب نشم

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝