2777
2789
عنوان

برا شوهرم نامه نوشتم

1119 بازدید | 7 پست

وقتی ک نامزد بودیم خانوادم میخواستن نامزدی مونو بهم بزنن مخالف بودن سر اختلافات خانوادگی بخاطر ملک و زمین اینجور چرتو پرتا و من به شدت عاشقش بودم انقد که چشمم نمیدید اون عاشقم نیست اما خب وقتی میدید من اینهمه میخوامش اونم تلاش می‌کرد ک بهم برسیم اما خب الان که فکرشو میکنم اون روزا اونم اگه من کنار میکشیدم تمومش میکرد 

بیار که دیگه خیلی گریه و زاری میکردم پدرم گوشیمو ازم گرفت و منو فرستاد روستا خونه مادربزرگم، یه فامیل داشتن مادرم اینا ک نیسان داشت و دم مغازه شوهرم کار میکرد بار میبرد منم مدرک لیسانس شوهرمو ک دستم داده بود با خودم برده بودم نمی‌دونم چرا اما تو چمدونم بود، بهش گفتم عمو میشه این مدرک نامزدمو ببری بهش بدی نیازش داره دست منه اما توش ی نامه مخفی کرده بودم و از حال بدم گفته بودم، و گانه بودم بهش که اگه این نامه رو خوندی ی نشونه ای همراه فلانی همون فامیلمون بفرست 

دیدم شب خودش اومده بود باهاش😭😭😭

تو گوشی خالم شمارشو دیدم پروفایل غمگین گذاشته بود و نوشته بود دلم برا یه نفر تنگ شده

به همه زنگ زده بود منو پیدا کنه که کجام ....

هعی روزگار چقد دلم پره 

الان انگار نه انگار اون روزا رو گذروندیم 

دوسم نداره و منو نمی‌خواد 

زندگیمون به بن بست رسیده من هنوزم دوسش دارم اون از دست رفته 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چی شده خوب چرا درست نمیکنیدش اگر راهی هست

فایده نداره مگه اینکه معجزه ای بشه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم اما من غصه نمیخورم اون بی لیاقته

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ما هم اما من غصه نمیخورم اون بی لیاقته

من خیانتم دیدم 

خب منم گاهی وقتا ک عقلم سرجاشه میگم اون بی لیاقته اما دل آدم مگه حرف حساب سرش میشع وقتی فاز غم برمیداره انقد گریه می‌کنی که به خودت میای میبینی چشات از شدت گریه باز نمیشه 

من خیانتم دیدم خب منم گاهی وقتا ک عقلم سرجاشه میگم اون بی لیاقته اما دل آدم مگه حرف حساب سرش میشع وق ...

عزیزدلم

من در جریان عمق زندگی شما نیستم

امااااا خیلی ناراحت شدم 

عشقِ مثل گل میمونه

احتیاج به نگهداری داره 

... ریشه یایی کن

ببین چی شده که اون همه عشق ، حالا به اینجا رسیده !!!

هیچوقت دیر نیست 

محبت معجزه میکنه ...

یا علی بگو و از خداوند کمک بگیر 

و دوباره زندگی رو شروع کن 

ی مدت بیمحلی کن بهش شک نکن برمیگرده بهت ، بعضیا وقتی خیلی آویزونشونی و محبت می‌کنی بهشون دلزده میشن و خسته ، بهش فرصت بده ی مدت دوربرش نچرخ ببین عکس العملش چیه عزیزم 

برای من که جواب داد این کار