2777
2789
عنوان

تنها دوستم

80 بازدید | 9 پست

امشب متوجه شدم تنها دوستم دلیت چت کرده و دوستیمون تموم‌شد! تو این مدت که قطع ارتباط کرده بودیم چند بار خواستم دوباره پیام بدم تا صحبت کنیم و در حین چک کردن امشب فهمیدم چت رو دو طرفه پاک کرده!

هر دومون مقصر بودیم ولی فکر نمی کردم انقدر زود بخواد همه چی رو تموم کنه! شاید منتظر بودم فردا که تولدمه بهم تبریک بگه ولی خب نشد...

الان دیگه رسما هیچ دوستی ندارم

شاید دیگه هیچ وقت نداشته باشم...

(خوشحال میشم شما هم تجربه تون رو بگید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم ونزدی رو ببین اونم تنها بود ولی عاشق تنهاییش بود

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

منم همیشه تنهام

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228