2777
2789

سلام دوستان ۳۳سالمه،دوتا بچه ۱۳و۶ساله دارم ،دیپلم تجربی دارم معدل دیپلمم۱۷ ونیم بود،دوران مدرسه درسم خیلی خوب بود ولی بخاطر ازدواج و بچه داری نشد برم دانشگاه،یبار وقتی بچه اولم ۳ساله بود حدود یه ماه درس خوندم وکنکوردادم و مجاز شدم و آزاد پرستاری شهر مجاور آوردم اما به دلیل بچه کوچیک و شوهرم شهر دیگه سر کار بود،وهزینه رفت وآمد دانشگاه  زیاد میشد دیگه نرفتم اما همیشه گوشه ذهنم بود تا این چند وقته دوباره تو فکرشم بعد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

کنکور بده گوش نکن به این چرندیات

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسوده ولش کن

کلا کاش نمیگفتی بهشون .. درس که دیگه سفارش خود پیامبره .. کلی هم براش حدیث هست چه سنت کم چه سنت بالا باشه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

با شوهرم مشورت کردم گفت آره منم همه جوره کمکت میکنم شوهرم شغلش آزاده و رفت وآمد دست خودشه،چند روز قبل پیش مادرشوهرم حرفشو زد یعد اون گفته سرپیری برا چیته شوهرمم گفت هر کس جلو پای خودشو بهتر میبینه منم هیچی نگفتم حالا تصمیم گرفتم به هیشکی نگم تا دلسردم نکنن اما خودمم دلم گرفته ودوست داشتم دوستای نی نیسایتیم حداقل بهم روحیه بدن وراهنمایی کنن مرسی ازتون و لطفا به مادرشوهرم کسی بی احترامی نکنه.

میخوام از چندتا آشناها که کنکور دادن و قبول شدن و کتاباشونو لازم ندارن کتاب و جزوه بگیرم اما بگم برا کس دیگس

دوستان کنکوری و کسایی که اطلاعات دارن میتونین یکم راهنماییم کنین لطفا

کاربردی بری بهتره اخه دولتی برات سخت میشه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم