2777
2789
عنوان

صدای مادر شوهر م شنیدم میگفت

266 بازدید | 10 پست

خواب بودم تازه بیدار شده بودم تو ماشین

تازه از خواب بیدلر شده بودم فکر کردن هنوز خوابم .تاپیک قبلی ها گفتم ک مادرش توقع داره همه مشکلات خودش خانواده. همسر من حل کنه الانم برنامه ریختن و ب شوهر من گفتن ک پدرش مادرش دکتر نمی‌بره اینم شیز کردن گفت میبرمش .حالا منم برای اینکه رو مخشون باشم اومدم همراهشون شهر دیگه قبلش دعوای بدی  شد و هر چی تو دلم بود خالی کردم ک چرا همش تو میبری ش شوهر جوون و بچه های دیگه داره .منو بچه ها روزها تنها بزاری 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

تازه ب شوهر م گفتم تلویزیون اینجا نیست گفت تلویزیون میخواستی خونه‌ ت میموندی من بخاطر لج شون در بیارم اومدم با بچه ها

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

حالا بد شوهرش ب همسر م میگفت ک دکتر م نمی‌بره در صورتی ک ما زنگ زدیم گفت اصلا ب من نگفته من ببر خبر هیچی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خودت که بیشتر اذیت داری میشی

ن باید هم کارای اون انجام بده هم ما ببره بیرون بگردونه من خودم چند مشکل دارم ک شرایط دکتر رفتن نداشتیم

یعنی شما رو دکتر نمیبره؟ولی برای گردش می‌بره چطور میشه

ن عزیز بچه های من کوجک هستند و اومدن ب شهر دیگه و دکتر و نگهداریشون شرایط جور نکرده برم مثلا نوبت دکترم ۳ ماه دیر کرده 

ن عزیز بچه های من کوجک هستند و اومدن ب شهر دیگه و دکتر و نگهداریشون شرایط جور نکرده برم مثلا نوبت دک ...

اگر برای شما مرد خوبیه و برای بچه ها هم پدر خوبیه چه اشکالی داره گاهی هم به مادرش برسه گناه داره شاید واقعا شوهرش دکتر نمیبرتش

اگر برای شما مرد خوبیه و برای بچه ها هم پدر خوبیه چه اشکالی داره گاهی هم به مادرش برسه گناه داره شای ...

خب همیشه چند روز چن روز بره اشکال نداره من تحمل کنم بچه ها

خب همیشه چند روز چن روز بره اشکال نداره من تحمل کنم بچه ها

شوهر من هفته به هفته نیست ،خوب بچه های خودمون هستن چرا نباید تحمل کنیم تازه مردا وقتی تو خونه هستن مگه کاری هم میکنن تازه شوهر من باشه کارم هم بیشتر میشه وقتی شوهرت نباشه بهتر به خودت می‌رسی وکمی استراحت میکنی