2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه احتمالا آدم خوارای پیچ اشتباه تو جنگل گرفتنش و خوردنش گوشیشم حین فرار افتاده باطریش در اومده😂

قبلا مگه خط عوض میکردن نمی سوزوندن؟من قبلا یه خطم سوزوندم میزدم میگفت در شبکه موجود نیست شماره مورد نظر 

اگر عوض کرده چطور خاموشه فکرم درگیره شدیدااا

قبلا مگه خط عوض میکردن نمی سوزوندن؟من قبلا یه خطم سوزوندم میزدم میگفت در شبکه موجود نیست شماره مورد ...

نه بابا چرا خطو بسوزونی واسه یه عوض کردن منم الان دو خط دارم گاهی اونو در میارم این یکیو میندازم جاش تا یه ماه.

بعدشم الان اگه بری خطو بسوزونی فقط از نام تو خارج میشه و بعد همون شماره رو میفروشن به یکی دیگه

نه بابا چرا خطو بسوزونی واسه یه عوض کردن منم الان دو خط دارم گاهی اونو در میارم این یکیو میندازم جاش ...

آخه من یه دوستی دارم چندسال پیش خطش عوض کرد هنوزم هنوزه خاموشه روشن نکرده احساس میکنم این طرفم خطو خاموش کرده کلا بعدش تخلیه میشه میدن به یکی دیگه

آخه من یه دوستی دارم چندسال پیش خطش عوض کرد هنوزم هنوزه خاموشه روشن نکرده احساس میکنم این طرفم خطو خ ...

حالا بستگی داره کدوم شرکت باشه من خودم شرکت ایرانسله و میگه اگر4ماه خطی خاموش بشه و ازش تماسی ردو بدل نشه به طور خودکار از مالکیت شما خارج میشه دیگه این که کی بدنش به کسه دیگه خدا میدونه ممکنه یه روز بعد بدنش یکی دیگه ممکنه چند ماه بعد ممکن هم هست چند سال بعد

حالا بستگی داره کدوم شرکت باشه من خودم شرکت ایرانسله و میگه اگر4ماه خطی خاموش بشه و ازش تماسی ردو بد ...

آره واقعا ولی کاش بهش یه حرفایی نمیزدم دلش شکست ازم کلا خطش عوض کرد سر یه موضوعات مهم اون غد بوده مهر ماهیا اکثرا اینجورین

آره واقعا ولی کاش بهش یه حرفایی نمیزدم دلش شکست ازم کلا خطش عوض کرد سر یه موضوعات مهم اون غد بوده مه ...

اها پس حرف زدید بهش اونم خطاش رو در اورده خاموش کرده تا یکم نگرانش شین عیبی نداره یه روزی بالاخره روشن میکنه دوباره

اها پس حرف زدید بهش اونم خطاش رو در اورده خاموش کرده تا یکم نگرانش شین عیبی نداره یه روزی بالاخره رو ...

فامیله بدبختی البته خداروشکر فامیل دور چشم تو چشم نمیشم باهاش خخخ