2777
2789
عنوان

حریم خصوصی

93 بازدید | 8 پست

من و دوستم تو ماشین بودیم عقب  من گوشیم رو جلو صورتم گرفته بودم دوستم  با حالت غر زدن گفت من که نگاش نمیکنم چرا اینجوری گرفتی بعد رفتبم رستوران میگه به من بر خورد که تو اونجوری گوشیتو گرفتی اقا من هر مدلی که دلم بخواد گوشیمو میگیرم بتو‌چه  مگه من بتو نگاه میکنم چجوری گوشی میگیری کلی بحث بعد بهم میگه این چ ادبیاتی تو داری بمن مبگی بتوچع تچ کار  داری  

اقا بدوست من اصلا ربطی نداشت من چجوری گوشیمو دستم بگیرم نظرتون حریم خصوصی منه بعد بهم میگه از ضعف وارد شدی در حالی که خودشه زور بهش داره ادم باهاش حرف نزنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من تو ماشین بودیم گوشیمو جلو صورتم گرفتم ببین من هیچ وقت به گوشی اون نگاه هم نمیندازم خب نمیخوا ...

نه تو کار خوبی کردی منظور دوستت بود که قهر کرده احمقه واسه یه چیز ساده قهر میکنه اصلا به اون ربطی نداره به نظرم

نه تو کار خوبی کردی منظور دوستت بود که قهر کرده احمقه واسه یه چیز ساده قهر میکنه اصلا به اون ربطی ند ...

میدونی اومده میگه به من برخورد اقا مگه من تا حالا به گوشی تو نگاه کردم ببینم اصلا چجور میگیریش