2777
2789
عنوان

عروسک از روی عکس

646 بازدید | 82 پست

شبیهش شده یا چی؟؟؟🙈🙊🙊

T.me/mim_dolls

مدلهای بیشتر در کانال 

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
نه فقط دامن لباسش شبیهشه😐

😄😄جز اولین عروسکامههه خب 🙈🙊🙈

ناشی بودم یکم 😂😂 

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو

شگل شده

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
😁😁

💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜💋💋🙈🙊

خو شگل شده

مررررررررسی عزیزم 😘😘😘😘😘❤💜❤💜❤💜💞💕💞💕

نظر دادن نداره خودت یه نگاه بندازی میفهمی این کجا اون کجا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یا چی 😁

🙊🙈😄😄😄😄😄

مرررسی 💜❤💜❤🙊

نظر دادن نداره خودت یه نگاه بندازی میفهمی این کجا اون کجا

😄😄 عزیزم ممنون از نظرت ... این عروسک سایزش کوچیکه و فقط 19 سانته ... گردن نداره که بشه یقه اسکی براش درست کرد ❤💜❤💜

😄😄 عزیزم ممنون از نظرت ... این عروسک سایزش کوچیکه و فقط 19 سانته ... گردن نداره که بشه یقه اسکی بر ...

اخه عروسکت گل رو سرش داره ولی اون نداره 

اینم هست

طرز ژست گرفتنشونم خیلی دخیلِ

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عروسکتون واقعا عالی و بی نقصه. کسی که خودش عروسک روسی کار کرده باشه متوجه میشه که چقدر سخته شکل صورت رو تغییر دادن. چون زیاد نمیشه روی صورت مانور داد و حتی بهترین و کاربلد ترین کسایی که عروسک روسی درست میکنن صورت تموم کارهاشون مثل همه و فقط لباس ها و تزئیناتشون متفاوته.

انشالله همیشه موفق باشی خانوم هنرمند

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
اخه عروسکت گل رو سرش داره ولی اون نداره  اینم هست طرز ژست گرفتنشونم خیلی دخیلِ

😊😊😊😊 گلو  گذاشتم خوشگلتر شهه خب 💞💕💞  😄😄😄ولی شما درست میگین  شبیه نیستن جز اولین عروسکامه 

😊😊😊😊 گلو  گذاشتم خوشگلتر شهه خب 💞💕💞  😄😄😄ولی شما درست میگین  شبیه نیستن جز ا ...

عزیزم آموزش دیدی یا خودت همینطوری درس کردی.؟

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤