2821
2789
عنوان

یه گربه دیگه بیاریم یا نه

185 بازدید | 11 پست

من وقتی مجرد بودم تو خونه پدرم یه گربه رو به سرپرستی گرفتیم و من که ازدواج کردم همونجا موند بعد ازدواج وقتی حامله بودم دو ماه اخر تصمیم گرفتیم یه گربه دیگه به سرپرستی بگیریم و از یک و نیم ماهگی چون مادرش تصادف کرده بود و از بین رفته بود پیش ماست تا الان با دخترمم خیلی صمیمی و خوبن اکثر شبا بغل هم میخوابن و جونشون برا هم در میره یه روز‌دخترم زیاد بیرون باشه وقتی میاد گربمون از رو پاش بلند نمیشه میندازه خودش و بغل دخترم  ،واقعا مایلم یه کیس حمایتی دیگه بیارم اما از مسئولیتش حقیقتا میترسم که اذیت بشه و من سرپرست خوبی نباشم براش چون همین الانم گربمون و دخترم مسئولیتشون زیاده   

کسی تجربه داره با بچه کوچیک چند تا پت ؟ایا توصیه میکنید ؟یکم راجبش توضیح بدین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که يه گربه ديگه اوردم اولي حسوديش شد

با هم اصلا سازش نکردن ؟ گربه ما با گربه های دیگه ارتباطش خوبه یه ده روزی پیشی دوستم مهمون ما بود با هم به مشکل نخوردن وقتی رفت هر روز کلی سرصدا میکرد دنبالش میگشت 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

به نظر من همون کافیه

سن پیشیمون داره میره بالا بدجور دلم میخواد یه همدم دیگه داشته باشه 🫠اما اگه بدونم به هر سه طرف اسیب وارد میشه یعنی گربه ها و دخترم خب ترجیح میدم پا رو خواسته ام بذارم 

بیشتر نگرانیت از چه بابته ؟

راستش دخترم و پسرم باهم دعواشون میشه 

چونربه بیشتر دخترم رو دوست داره و از پسرم فراری هست

برا همین میخواستم یه کوچولویش رو برای پسرم بخرم و نگرانم که اون یکی یعنی مال دخترم مال پسرم رو خفه کنهون آورده بودم داشت خفه میکرد نجات دادیم بردیمش پس دادیم

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

با هم اصلا سازش نکردن ؟ گربه ما با گربه های دیگه ارتباطش خوبه یه ده روزی پیشی دوستم مهمون ما بود با ...

سر يه مسائلي باهمسازش ميکردن  ولي سر قلمرو و غذا همش دعوا ميکردن

ولي مثلا اگه ما يه چيز جديد مي خريديم ميزاشتيم تو خونه باهم ميرفتن ببينن چيه دعوا نداشتن يا مثلا باهم راه اب ها رو در مي اوردن

راستش دخترم و پسرم باهم دعواشون میشه چونربه بیشتر دخترم رو دوست داره و از پسرم فراری هستبرا همین میخ ...

ماده ست یا نر ؟ببین دوتا گربه ماده با هم راه نمیان اصلا 

گربه های نر بعد عقیم سازی منعطف ترن برای کنار هم بودن و یه نر و یه ماده ام بهتر از همه با هم راه میان 

اینم بگم گربه ها اسباب بازی بچه ها نیستن توروخدا اگه شرایطش و دارین بیارین ها من خودم اول‌ چون خودم عاشق حیوونام و بعدش برای اینکه دخترم از ابتدا با حیوانات تعامل داشته باشه اوردم 

سر يه مسائلي باهمسازش ميکردن ولي سر قلمرو و غذا همش دعوا ميکردنولي مثلا اگه ما يه چيز جديد مي خريدي ...

چقدر خرن😂😍 پیشی ما خیلی منعطف و مهربونه مگر اینکه پیشی جدید وزه باشه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز