2777
2789
عنوان

بیاید بگید نی نی من چیه

83 بازدید | 9 پست

هفته پانزدهمم 

از همون اول که فهمیدم باردارم حالت تهوع داشتم 

از پیاز و پیاز داغ و سیر و گوجه و کلا غذا درست کردن متنفر شدم  از خونه خودمون و بوی خونه خودمون متنفر بودم  و از بوی یخچال و سینک و مایع ظرفشویی تا هفته ۱۳   .

الان حالت تهوع م کمتر شده از چیزای شیرین خوشم نمیاد 

میوه زیاد دوست دارم 

عاشق چیزای ترشم در صورتی که قبلا از چیزای ترش خوشم نمیومد   

اوایل بارداری صورتم و بدنم پر جوش شد ولی بعد یه مدت خوب شد 

سونو ان تی رفتم دکتر گفت من میگم پسره به احتمال زیاد 

یه سونو دیگه که کالر داپلر بود اونم گفت فرم لگنش به پسر میخوره 

منم عاشق لواشک بودم و پسر بودن بچه هام

سونو ۱۵ هفته دقیقه

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

ربطی به علائم نداره

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عاشق لواشک بودم و پسر بودن بچه هامسونو ۱۵ هفته دقیقه

۱۵ هفته که سونو نداره

۱۲ و۱۸ داره

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چرا من نه چیز خاصی هوس میکردم نه از چیزی بدم میومد. فقط من اینجوری بودم؟‌

یه چیزی بگم😂😂😂

من تو جفت بارداریام فقط از شوهرم و رابطه بدم میاد🤣🤣

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊