سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید. خونه بخریم. اون ماشینی که مد نظرمه بخریم. ممنون از هرکس برام دعا کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه هیچکدوم اینا نیسکلا از ادما بدم میاد نمیدونم چرا
اها یعنی حست نسبت به همه اینه؟
سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید. خونه بخریم. اون ماشینی که مد نظرمه بخریم. ممنون از هرکس برام دعا کرد
مامانو بابام خیلی پسرشونو دوست دارم و فرق میزارن . به منم میرسنا ولی مشخصه اونو بیشتر دوست دارن منم یه موقع هایی عصبی میشم بعد پشیمون میشم دنبال کار میگردم جدا بشم ازشون سخته با پدرو مادری که فرق میزارن زندگی کنی شاید من زیادی حساسم ولی واقعا نمیتونم پیششون بمونم به بهونه های الکی میرم بیرون تا کمتر ببینمشون ولی باید حتما کار پیدا کنم تا بتونم جدا بشم هیچ پس اندازی ندارم بزور دارم تحملشون میکنم چند جا رفتم فرم پر کردم مصاحبه رفتم هنوز خبری نشد چون سابقه ندارم کار گیرم نمیاد فروشندگی هم پرسیدم اونا هم فردی رو میخوان که سابقه داشته باشه مقصر خودمم دیر اقدام کردم برای کار.