2777
2789
عنوان

حالم از خانوادم بهم میخوره🤢

185 بازدید | 18 پست

واقعا دست خودم نیست

کاریم نکردن بهم ولی حالم ازشون بهم میخوره دلم نمیخواد کنارشون باشم یا باهاشون حرف بزنم 

وقتی باهام حرف میزنن عصبی میشم

دلم میخواد ازشون دور باشم نببنمشون جدا زندگی کنم ولی نمیشه

منم اینطوریم با این تفاوت که خانوادم تو بچگی بهم ظلم کردن و فرق گذاشتن

سر همین ازشون فاصله میگیرم همش

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

خب چرا ؟

بدون دلیل که نمیشه

چیزی کم گذاشتن؟

اذیتت میکنن؟

سختگیرن؟

باید یه دلیلی باشه !

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوریم با این تفاوت که خانوادم تو بچگی بهم ظلم کردن و فرق گذاشتنسر همین ازشون فاصله میگیرم همش

منم از بابام فراریم بخاطر کاراش 

ولی از مامانم و داداشامم گاهی بدم میاد

نه هیچکدوم اینا نیسکلا از ادما بدم میاد نمیدونم چرا

اها یعنی حست نسبت به همه اینه؟

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

اآره

اها 

امیدوارم مشکلت حل شه🎀✨

مامانو بابام خیلی پسرشونو دوست دارم و فرق میزارن . به منم میرسنا ولی مشخصه اونو بیشتر دوست دارن منم یه موقع هایی عصبی میشم بعد پشیمون میشم دنبال کار میگردم جدا بشم ازشون سخته با پدرو مادری که فرق میزارن زندگی کنی شاید من زیادی حساسم ولی واقعا نمیتونم پیششون بمونم به بهونه های الکی میرم بیرون تا کمتر ببینمشون ولی باید حتما کار پیدا کنم تا بتونم جدا بشم هیچ پس اندازی ندارم بزور دارم تحملشون میکنم چند جا رفتم فرم پر کردم مصاحبه رفتم هنوز خبری نشد چون سابقه ندارم کار گیرم نمیاد فروشندگی هم پرسیدم اونا هم فردی رو میخوان که سابقه داشته باشه مقصر خودمم دیر اقدام کردم برای کار. 

نه هیچکدوم اینا نیسکلا از ادما بدم میاد نمیدونم چرا

منم راستش باهیچکی راحت نیستم دوست ندارم با خونواده و فامیل ارتباط داشته باشم حالا نمیدونم اگه برم سرکار میتونم با همکارا ارتباط خوبی داشته باشم یا نه

مامانو بابام خیلی پسرشونو دوست دارم و فرق میزارن . به منم میرسنا ولی مشخصه اونو بیشتر دوست دارن منم ...

من بعد جداییم کلا خیلی گوشه گیر شدم دلم نمیخواد کسیو ببینم