2777
2789
عنوان

حالم از خانوادم بهم میخوره🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 18 پست
چن سالتهدلیل جداییت چی بود

۳۹ سالمه . سازگار نبودیم من از اول با شوهرم مشکل داشتم اصلا حرف همو نمیفهمیدیم من اومدم خونه پدرم دیگه برنگشتم بهش گفتم من دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم بزور جدا شدم قبول نمیکرد خودشم چند بار. بهم گفته بود من از دست تو خسته شدم بزور دارم باهات زندگی میکنم من مهریه رو بخشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از خانوادم بدم میاد  . همش فکر میکنن خودشون درست میگن. یکبار نشده ب منم حق بدن. من با اینکه سی سالمه ولی حق انتخاب برای اذدواج نمیدن. چون خانوادم سنتی فکر میکنن و نمیزارن با اونیکه دوسش دارم اذدواج کنم .خیلی غصه توی دلمه. من ک دختر چهارده ساله نیستم ک اشتباه کنم. بالغ شدم و خوب و بد رو متوجع میشم