2777
2789
عنوان

تاحالا با پسر بلاتکلیف تو رابطه بودین کسی که تو ابنمک گذاشته باشتون

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ا کجا فهمیدی 😹😹😹

ذکر خیرش همه تاپیکا هست 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه نفرو بلاتکلیف گذاشتم دارم لذت میبرم😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چند ماهی اینجور رابطه ای داشتم، من واقعاً، ولی اون به دروغ قصد ازدواج داشتیم. دیدم هی بهونه میاره و می پیچونه،با اینکه خیلی دوستش داشتم، بهش گفتم یک هفته فرصت داری که پیش قدم بشی و رسماً بیای خواستگاری، در غیر اینصورت خدانگهدار. 

دوباره شروع کرد به ادا و اطوار و بهونه گیری و گریه و زاری، منم یک باره و سفت و سخت رابطه را تموم کردم. 

چند سال گذشته ولی هنوزم که یادش می افتم، خدا را شکر می کنم که عاقلانه تصميم گرفتم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

6 یا نمیدونم 7ماهه درگیرم و هنوزم هستم نمیتونم دل بکنم

منم سه ماهه درگیرم و دیروز خودمو رهایی دادم از دستش😂🤦🏻‍♀️

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

این رابطه ای که میگین چطوریه؟ میشه بگین🥺

ببین اول بهت میگه رفیقیم و داداشیو ابجیو این حرفا بعد تو حرف زدنش یا رفتاراش جوریه که حس میکنی انگار پارتنرته سرت غیرتی میشه حرفای دو پهلو یا گُنگ میزنه یجورایی که هرچی تحلیل میکنی حرفاشو انگار داره بهت ابراز علاقه غیرمستقیم میکنه . سردو گرم میشه یروز یجوری رفتار میکنه انگار دوستت داره و میخاد بهت پیشنهاد عاطفی بده ولی فرداش یجوری رفتار میکنه انگار مضخرف ترین دختر رو زمینی 

همیشه حرصتو درمیاره با دخترای دیگه حرف میزنه هیچ تعهدی نداره ولی تو اگر با پسرا حرف بزنی اون ناراحت میشه!

ی نشونه دیگشم اینه مدام بهت تاکید میکنه هیچ دختری ب چشمش نمیاد ولی از اونور هی بهت میگه اره تو مادر خوبی میشی اره خوشبحالت شوهرت!

کلا همچین رابطه ای رو باید از اول گند زد توش بنظرم دختر پسر نمیتونن رفیق معمولی بشن تهش یکی از طرفین حس پیدا میکنه به اون یکی :)

بدترین جونورا همین ادمهای بلاتکلیفن

دقیقا هم حضورشون دردناکه هم نبودشون 

فراموش کردنش که تیکه تیکه میکنه ادمو :/

هیچیش نبودم اما ازم سو استفاده کرد از احساسم ک عاشقش بودم هعی بعد ی سال

الهی بگردم دخترم

خدا فقط ی صبری ب ماهایی ک این ارتباطو تجربه کردیم بده

وحشتناک ترین امتحانیه که ی دختر میتونه تجربش کنه :)))

کار درستی کردی.

🙂🤍

باخودم میگم کاش همون اوایل گند میزدم بهش ولی حیف

دخترا همیشه تلاش میکنن کارای دوپهلوی پسرارو برای خودشون توجیه کنن :))

رهاش کن خواهر

رهاش میکنم.ولی بعدازچندماه دلم براش تنگ میشه میرم سمتش کاش بشه این عادت وبزارم‌کنار،

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

رهاش میکنم.ولی بعدازچندماه دلم براش تنگ میشه میرم سمتش کاش بشه این عادت وبزارم‌کنار،

درکت میکنم دقیقا چجوریه 

منم تو این سه ماه شاید ۱۰ بار خواستم ولش کنم ولی باز هی تا یروز خبری ازش نمیشد بدو بدو میرفتم به یه بهونه ای بهش پیام میدادم

میگذره خواهر فقط یکم باید خودتو کنترل کنی 

سعی کن سرگرم کنی خودتو خیلی با چیزای مختلف

انشالله که از پس این امتحان سخت برمیایم :)))