2777
2789

از شلوغیش ترسیدم

اعتماد ب نفس ندارم

خیلی شلوغ بود فکر کنم برای استفاده از وسایل باید وایستم تو نوبت از خودم بدم اومد بچه ها😭😭😭

دلم میخواد ورزش کنم ولی شلوغی سختمه چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه تایمز برو خلوت باشه 

فکر کردم از بوی عرق و گوز نمیتونی بری داخل

آخه یبار مربی بهم برنامه غذایی هم داد دو روز بعد گفت بی‌زحمت اون تخم مرغ آبپز رو از برنامه حذف کن کلوب و چشامون سوخت از بس ...

من کلا از باشگاه شلوغ متنفرم

نه ارامش داری

نه میشه به نظافت و تمییزی رسیدگی درستی کرد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

چرا از خودت بدت بیاد

وا پاشو خودت جمع کن 

همه اونایی که اونجا دیدی اولش استرس و ترس داشتن

کم کم شدن اعجوبه

ول بده خودتو

تو اومدی زیبا سازی کنی مدلینگ که نیستی

معلومه اولش بدنتو دوست نداری 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
با كدوم مربي

n میلیون مربی داریم 

بستگی به خودت داره با کدوم کنتر بیای 

برو تو سایت نیلا اونجا کلی رشته ورزشی هست که کلاس آنلاین دارن

نیکی صابری هم مربی  هیتلاتس هست 

من با این دو تا بودم 

ولی الان با یوتوب ورزش میکنم

رجینا فلنجی هستم.

باشگاه ما هم بعد از ظهر ها افتضاح شلوغه 

من همیشه صبح ها میرم نهایت ۱۱،۱۲ نفر باشیم 

ولی یبار ظهر رفتم انقد شلوغ بود حالم بد شد انگار حموم زنونه بود جا نبود زیر انداز بندازم زمین یا گرم و سرد کنم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خب یه تایمز برو خلوت باشه فکر کردم از بوی عرق و گوز نمیتونی بری داخلآخه یبار مربی بهم برنامه غذایی ه ...

اختیار خودتونو ندارین مگه راه به راه ول باد خارج میشه ازتون؟😐

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰