2777
2789
عنوان

خانماااا بیاین بگینن

98 بازدید | 12 پست

من هنوز پریود نشدم !!!!

هرکار میکنم نمیشه!

رابطه بدون دخول حتی شک دارم منی خورده یا نه اما پیشاب خورده روز بعدشم دوتا اورژانسی ۰/۷۵خوردم به هفتس عقب انداختم یه عالمه زعفرون خوردم این چند روز 

سینه هام درد می‌کنه زیر دلم تیر می‌کشه بقیه میگن علائم حاملگیه 

حرف بزنین بگین لطفاً 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه جنسی داشتی؟ اگه اره چون علائم بارداریه برو دکتر اگه هم نه اگه زیر یه هفته اینا پریود نشدی تقری ...

دخول صورت نگرفته منی رو واژنم نریخت ولی میترسم کلن 

همین دیگه (ولی) منظورم اینه که علائم پریودیهچون بعضی موقعه ها که پریود میشم قبلش سینه هام تیر میکشه ...

من خودمم همین بودم قبلاً ولی الان میگم شاید علائم حاملگی هم  باشه💔

دخول صورت نگرفته منی رو واژنم نریخت ولی میترسم کلن

بدون رابطه جنسی مثل س**کس معمولا صورت نمیگیره اگه نداشتی احتمالا به خاطر همون پریودیه اگه استرس یا ورزش داشتی تو عقب افتادن تاثیر داره

بدون رابطه جنسی مثل س**کس معمولا صورت نمیگیره اگه نداشتی احتمالا به خاطر همون پریودیه اگه استرس یا و ...

ینی حامله نیستم ؟

س...ک ..س نداشتم نه حتی رو کمرم هم خالی شد رابطه ۱ تیر بود من ۲ تیر قرص خوردم یه هفته اس عقب انداختم💔نمی‌دونم چیکار کنم واقعا 

تاپیک قبلیمم همین بود

ینی حامله نیستم ؟س...ک ..س نداشتم نه حتی رو کمرم هم خالی شد رابطه ۱ تیر بود من ۲ تیر قرص خوردم یه هف ...

اگه نداشتی و قرص میگم به خاطر قرصته و تغییر رو هرموناتم تاثیر داره ولی اگه بیش از حد بود دکتر برو