2777
2789

شوهرمو میگم ازدواجمون سنتی بود هشت سال گذشته یه بچه داریم روابطمون خیلی سرده ..دعوا و جنگ نداریم روابط احساسی مون زیر خط فقره هرموقع از هم دوریم زنگ نمیزنه ب هیچ عنوان ... مثلاً الان رفته شهرستان بار اولش نیست ک تنها می‌ره اما هیچوقتتتت نشده ک زنگ بزنه اونقدر سرگرم خانواده و دوستاش میشه ک من بفکرش نمیام اصلا اوایل من زنگ میزدم یا ج نمی‌داد یا بعد چندین ساعت ی پیام میداد الان چندمدته منم عین خودشم زنگ نمیزنم پیامم نمیدم اما انگار قلبم رو دارن تو مشت فشار میدم هم دلتنگ میشم هم میخام دق کنم ازین همه سردی ...خیلیم باهاش صحبت کردم ذاتشه انکار تغییر نمیکنه فقط منم ک هربار قلبم داره پاره میشه و هیچ سرگرمی هم ندارم حتی حس بیرون رفتنم ندارم 😔

کسی زنگ نمیزنه یعنی علاقه ای نداره صداتو بشنوه

و براش مهم نیستی

و وقتتو با هر کسی حروم نکن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ندارهزیاد اهل حرف زدن نیست فکر نکنم زنگ نزدن ربطی به دوست نداشتن داشته باشه

خب من اینو تو زندگیم ندیدم .. یعنی ذاتیه اهل بروز احساسات نیست کلا سمت من نیست

کسی زنگ نمیزنه یعنی علاقه ای نداره صداتو بشنوهو براش مهم نیستیو وقتتو با هر کسی حروم نکن

شوهرمه بچه دارم .. و دقیقا می‌دونم علاقه ای بهم نداره فقط داره زندگیو میگذرونه .. اما من خیلی احساسیم چکنم 😭

خب من اینو تو زندگیم ندیدم .. یعنی ذاتیه اهل بروز احساسات نیست کلا سمت من نیست

علائم دوست نداشتن مردها👇👇👇👇

غذای خوب را برای خودش می خواد

لباس خودش گرونتره 

برای زنش خسیس است

فیلم باید مورد علاقه ی خودش باشه

شوهرت اینجوریه؟؟؟؟؟

علائم دوست نداشتن مردها👇👇👇👇غذای خوب را برای خودش می خوادلباس خودش گرونتره برای زنش خسیس استفیلم ...

نه هیچکدومشو نداره غذامون معمولیه هردو لباسامونم هیچوقت گرونتریننن نیست اهل فیلم نیستم .. نمی‌دونم 

علائم دوست نداشتن مردها👇👇👇👇غذای خوب را برای خودش می خوادلباس خودش گرونتره برای زنش خسیس استفیلم ...

یدفعه میگفتی ویژگی مرد های ایرانی دیگه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
شوهرمه بچه دارم .. و دقیقا می‌دونم علاقه ای بهم نداره فقط داره زندگیو میگذرونه .. اما من خیلی احساسی ...

باهاش خیلی جدی صحبت کن اگه باز تکرار بهتره

از زندگی کردن باهاش صرف نظر کنی تا از این جهنمی که

برات ساخته راحت بشی

باهاش خیلی جدی صحبت کن اگه باز تکرار بهترهاز زندگی کردن باهاش صرف نظر کنی تا از این جهنمی کهبرات ساخ ...

خب چ گهی بخورم نه شغل نه سرمایه ..شوهرم ذاتشه اینه حرف نمی‌فهمه .. 

خب چ گهی بخورم نه شغل نه سرمایه ..شوهرم ذاتشه اینه حرف نمی‌فهمه ..

چند سالته عزیزم 

بهتره بری سراغ ی شغل نون و آب دار 

مثلا منشی بشی که تحصیلات خاصی نیاز نداره

یا حتی ارایشگری یاد بگیری 

اینا درآمد خوبی دارن

۲۶ هفت سال .. در حال حاضر مشکلم فقط کمبود محبته 😔

خب سنی نداری انواع و اقسام شغل ها براتون بازه

ولی نظرم اینه اول از همه با خوده شوهرتون خیلی صحبت کنید

اگه به گوشش نرفت با بزرگ تراتون در آخر نشد طلاق

چون تنها شریک عاطفی شما تا آخر عمر شوهدتونه اگه از الان 

بخواد اینطور کنه شما از غم و غصه دق میکنید پس بهتره جلوگیری کنید