2777
2789
عنوان

کیا به سختی به عشقشون رسیدن

195 بازدید | 41 پست

دلیل سختی کشیدنتون چی بوده 

چطور رسیدین بهم ؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

خیلی زود از هم متنفر شدن

چند تا بودن دیدم به چشم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

رفاه،اوضاع کاری و مالی دوتامون،مخالفت خانواده همسرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود از هم متنفر شدنچند تا بودن دیدم به چشم

حس میکنم بهم نرسیم نمیتونم دیگه زنده بمونم 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

رفاه،اوضاع کاری و مالی دوتامون،مخالفت خانواده همسرم

منم پدرم و خانواده اون مخالفن دارم دیوونه میشم البته هردو تحت فشاریم ناراحتیم 

نمیدونم چکار کنیم خانوادش راضی شن

نرسیدیم هنوز دوستیم البته میخوایم جدا شیمخیلی سختی کشیدم بخاطر خانوادم یه ۷ ماهی شبارو بدون گریه نمی ...

چرا جدا آخه .

ماهم همش میگیم چون نمی‌رسیم جدا شیم ولی نمیتونیم 

منم هرشبو داره با گریه میخوابم امروزم کلی گریه کردم 

حس میکنم بهم نرسیم نمیتونم دیگه زنده بمونم

کشکه عشق

فقط نهایتش ۲ سال اوله

ببین درآمدش خوبه

خونه از خودش داره 

محتاج جیب بابا نیست

خونه جدا از پدر مادرش داره

شکاک و حساس نباشه؟

حتما هم وکالت طلاق و بگیر 

مهریه کمتر اما حق طلاق حتما 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

چند وقته باهمین و خب چرا نرسین؟

۲ ساله قبلش هم دو سال اون منو خواسته 

برا من ۲ سال برا اون ۴ سال 

مخالفت خانواده ها 

من دقیقا تو شرایط توام الان:)

فقط دارم خدارو خواهش میکنم یکاری کنه برامون .

غروب زنگ زد بهم صداش گرفته بود گریه کرده بود داغون شدم دیگه