2777
2789
عنوان

مامان بابام دارن دیونم میکنن😭

206 بازدید | 24 پست

امسال کنکوری بودم

اردیبهشتو امتحانای نهاییو گند زدم و معلومه رتبه خوبی نمیارم

بهم میگن بشین برای تیر بخون میگم نمیخوام من اگ همه درصدامو ۱۰۰ بزنم هیچی نمیارم بازم!

میگن باید شهر خودمون دولتی بیاری و از شهر دیگه و ازاد خبری نیست

ازونورم نمیذارن پشت بمونم😭

بابام میگه قبول نشی عروست میکنم ما که زورت نکردیم دانشگا بری

اخه من با اینا چیکار کنم 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین بخون دهنشون بسته بشه 

بگو مگه قرار بوده حتما دانشگاه برم یا ازدواج کنم، بچه اوردین برده که نیاوردین

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

بنظرم شروع کن به خوندن هدفت سال آینده ولی ظاهرا ببینن تلاش میکنی

خوندنت هم نمیاد کتابو باز کن جلوت باشه همش اونا فک میکنن الکی میخوای مشت بمونی اهل خوندن نیستی

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

بعدم نمیزارن پشت بمونم یعنی چی؟ به زور عروسم میکنن🤨😐یعنی چی دقیقا واستا محکم بجنگ 

از الانم بخون 

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

چی بگم!!! ما دخترا کلا بدبختیم  یجوری ازمون انتظار دانشگاه دولتی و رشته تاپ رو دارن انگار تو یه سال میشه!!!! درصورتی ک همه اونایی ک رسته های تاپ و دولتی اوردن حداقل چند سال موندن پشت خانواده هاشون پششتشون موندن به حرف دیگران اهمیت ندادن ایکاش پدرمادرها یاد بگیرن اینو که نیازی نیست همه ۱۸ سالگی برن دانشگاه !:) یکی ۱۹ میره یکی ۲۰ میره  سعی کن تمام تلاشتو کنی میدونم تو همهمه درس خوندن سخته اما باز بخون ک دیگه نگن نمیخونی و اینا بهترین راه اینه یه مشاوری چیزی باهاشون تلفنی حرف بزنه که اوکی باشه با پشت موندن و بگه بهشون ک اجازه بدن پشت بمونی و خوب بخونی 

امیدوارم  که مشکلت حل میشه و یه رشته خوب قبول میشی عزیزم

بنظرم شروع کن به خوندن هدفت سال آینده ولی ظاهرا ببینن تلاش میکنیخوندنت هم نمیاد کتابو باز کن جلوت با ...

من امسال مشکل داشتم نخوندم....

همش میگن امسال نخوندی سال دیگه میخوای قبول شی؟

هی سر کوفت سر کوفت....

من امسال مشکل داشتم نخوندم....همش میگن امسال نخوندی سال دیگه میخوای قبول شی؟هی سر کوفت سر کوفت....

ولشون کن بابا میگن ک میگن

چی بگم!!! ما دخترا کلا بدبختیم یجوری ازمون انتظار دانشگاه دولتی و رشته تاپ رو دارن انگار تو یه سال ...

مشاور که نمیذارن بزم میگن مشاور بیرون خانوادس چجوری میخواد کمکت کنه هر مشکلی داری به خانواده بگو

تنها کاری که تونستم بکنم اینه فردا برم پیش مشاور مدرسمون بهونه کنکورو جور کردم برم ببینم اون چی میگه

واقعا روانی شدم

از همه جهتای ریکه عالین ولی این مورد داره منو میکشه!