2777
2789
عنوان

خانومای شاغل چجوری دور از چشم شوهراتون پول جمع میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست
من سوال ازت دارم این روزا مگه پولی جمع هم میشع? فقط طلا بخر قسطش بده وام بگیر طلا بخر و اینجوری پول ...

گرمی چند خریدی ؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من کلی پس انداز کردم شوهرم خبر داشت همشو کشید بالا بنظرم وامی بردار ماشین یا چیزی بخر که قسط بد ...

از شوهرا متنفرم نه والا بهترین که نیست تازه بدترین هم هس آخه تازه میرم سرکار الان نمیتونم ماشین بخرم بعدشم فک میکنی میزاره انتظار داره پولو بزارم رو ماشین اون عوضش کنم ☹️

خب که چی مثلا ! 

توضیح میدی چیه؟

ویاد رو باید اینترنتی ثبت نام کنی و حدود ۲ م اولش بریز توی کارت، درخواست کارت رو ک دادی، وام پشتوانه، مرحله ی یکش وام یک م هست، دو هفته بعد پس میدی و دوباره وام بعدی که دو م هست برمیداری، و مت باز پس میدادم و دو هفته بعد ۳ و همینجوری میره به بالا، از ۱۰ م تومن ، وامش ۵ م مرحله بعدی میره بالاتر ، بیشترین مبلغ هم ۵۰ م هست، ولی چیزی ک هست بهتره بالاتر از مبلغ وام بعدی توی حسابت چند روزی باشه، ضامن و اینا هیچی نمیخواد. تراکنش زیاد و پول بیشتری هم داشته باشی وام های بهتری هم داره، تا ۲۰۰ م و ...، سرچ کنین بخونین عزیزم

از شوهرا متنفرم نه والا بهترین که نیست تازه بدترین هم هس آخه تازه میرم سرکار الان نمیتونم ماشین بخرم ...

پس بهترین کار پس انداز مخفی هست شماره کارتی بزن ک پیامکش نیاد و فوری طلا بخر بزار کنار هیچ وقت مبلغ واقعی درآمدت نگو من سادگی کردم گفتم حالا واسه پول دندونم صد تا غر میزنه و با دعوا میده البته من کارمند نیستم خانه دار هستم اما از خیلی چیزام زدم که کلی پول شد 

اول اینکه شوهر من نمیپرسه حقوقم چقدره و چی کار کردم و پول خودش هم تو حساب من هست ولی ی عادتی که دارم به پولش دست نمیزنم یا اگر بردارم فقط طلا باهاش میگیرم که اون رو به خودش میدم 

و اما خودم وقتی حقوق میگیرم مبلغی رو تو ی کارت پس انداز میریزم و با مابقی اول از همه اقساطی که دارم پرداخت میکنم (من معمولاً طلا قسطی میارم ) و گاهی اقساط سرویس و کلاس بچه ها که دارم و ی مبلغ هم برا مامانم و گاهی بابام میریزم حالا بسته به حقوقی که گرفتم 

و بعد از اون خرید های ضروری خونه انجام میدم و مابقی تو کارتم میمونه برا خریدهای خونه و اگر این وسط کم آوردم از همسرم میگیرم یا اینکه زیاد کم بیارم از کارت پس انداز البته به ندرت استفاده میکنم و اما کارت پس انداز میمونه بعد از چند ماه اگر مبلغ خوبی شد باهاش ی تکه طلا میخرم  

من سوال ازت دارم این روزا مگه پولی جمع هم میشع? فقط طلا بخر قسطش بده وام بگیر طلا بخر و اینجوری پول ...

بهم میگه پس تو تو خونه کمک نمیکنی لج میکنه باهام انتظار داره همه چی مشترک باشه

خب که چی مثلا ! 

پس بهترین کار پس انداز مخفی هست شماره کارتی بزن ک پیامکش نیاد و فوری طلا بخر بزار کنار هیچ وقت مبلغ ...

کاش بتونم اداره کنم از پس این مرد موزی بر بیام و برای خودم پس انداز کنم

خب که چی مثلا ! 

اول اینکه شوهر من نمیپرسه حقوقم چقدره و چی کار کردم و پول خودش هم تو حساب من هست ولی ی عادتی که دارم ...

شوهر تو خوبه دیگه مال من فضوله کنکاش میکنه بعد انتظار داره هر چی میگیرم بزارم ویط

خب که چی مثلا ! 

عزیزم اخر الزمانه هیچ شوهری الان خوب نیست 

فقط باید یک جوری سر کرد دیگه ولی خدا اجرشو میده بما 

در مورد ذخیره ی پول حتماااا این کارو بکن من شوهرم نمیذاشت طلا بخرم انقدر دلمو شکست و غر زد ولی من خریدم و بعدش واسه رهن خونمون فروخنم از وقتی این اتفاق افتاد فهمیده که طلا بد نیست خیلی هم خوبه حالا دیگه نمیگه نخر