2777
2789
عنوان

مشکلات هورمونی و گل مغربی

137 بازدید | 18 پست

سلام دوستای قشنگم

من خیلی جوش های هورمونی میزنم رو صورتم خسته شدم هرراهی امتحان میکنم نمیشه 

حتی دکتر پوست هم رفتم دکتر های خوبی هم نبودن!

یکی از آشنا ها دید گفت تو باید بری دکتر زنان دکتر پوست کاری نمیتونه بکنه جوش هات هورمونیه

نمیخوام باز اشتباه کنم و دوباره کاری بشه

برای هورمون چه متخصصی باید برم؟

گل مغربی هم شنیدم خوبه کسی استفاده کرده اگه تجربه ای تو این زمینه ها دارید ممنون میشم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مغربی من میخورم ولی برای پی ام اس یا همون سندروم پیش از قاعدگیع چیز خوبیه گیاهیه دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه علایمی رو بهبود میده؟؟

تغییرات خلق و خو درد و اینا رو یکم بهتر میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب یعنی جوش درمان نمیکنه؟ از کجا تهیه کنم؟طرز مصرفش چجوریه؟

نشنیدم به جوش مربوط باشه نمیدونم 

داروخانه دارن کپسوله من از داروخانه گرفتم 

والا من قبل پریودی که تغییرات خلق و خو و درد اینا دارم یکی میتورم ولی طرز مصرفش تو خود بسته اش هست