2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داشتم حساس بشم

96 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

دیروز دختر عمه نامزدم (عقد کردیم) زنگ زده بهش که میتونی امروز منو ببری دکتر 

منم خیلی اعصابم بهم ریخت گفتم این همه ادم تو چرا باید ببری ما اگه بخواییم یه تایم خالی برای گردش بزاریم باید شرایطشو اوکی کنیم چون نامزدم تا غروب سرکاره و ب شدت سرش شلوغه 

نامزدمم گفت من نمیبرم سرکارم اصلا وقت نمیکنم الکی بهش گفتم حالا ببینم چی میشه ، تو الکی چرا حساس شدی و بحث راه میندازی 

امروزم نبرد بنظرتون حق داشتم یا نه؟؟ نمیخوام ادم بد و بدجنسی به چشم بیام 

•🌛•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش خواهر یا برادری نداره؟؟؟

چرا خواهر داره  مامانشم هست حتی اگ منظورش ب عنوان همراه بود ب مادرشوهرم میگفت حاضر بود باهاش بره منم دقیقا رو همین حساس شدم گفتم این همه ادم چرا ب تو گفت 

•🌛•

کاملا حق داشتی ننه بابا و دای و عمو و خاله خود دختر هست ادم قحط این ببرهحالا ببینم چی میشه هم نباید ...

گفت من ماشین ندارم الان با موتورم نمیتونم دید میگ باشه اگ نمیتونی نمیخواد فلان 

•🌛•

اصلا شما بگو ۵۰ سال این همه ادم دوربرش هست ک مقدم تر از همسرشمان

دقیقا من گفتم چرا شوهرش نمیبره بعدم دکتره دیگ با اسنپ میشه رفت اگ مشکلش وسیله بود 

•🌛•

نه مجرد نیست از نامزدم بزرگ تره چندسالی

البته وضعیت تاهلش فرقی نداره . درهرصورت حق باتو بود ناراحت بشی . منم همسرم هرروز از صبح تا غروب سرکاره . درک میکنم کم همدیگرو می‌بینید. اگه تایم خالی این وسط داشته باشه تون تایم حق توئه که باهاش بگذرونی

البته وضعیت تاهلش فرقی نداره . درهرصورت حق باتو بود ناراحت بشی . منم همسرم هرروز از صبح تا غروب سرکا ...

دقیقا منم یهو اعصابم خورد شد گفتم اگ تایم خالی داری پس فردا بریم بیرون منم کار دارم 

•🌛•

به نظرم حالا که نامزدت اصلا قرار نیست ببرتش دیگه بحثو دلخوری رو ادامه نده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم