2777
2789

فکر کنید یه پدر و مادر 

برای پسرهاش یکی یه خونه خریده باشه،، سرویس طلا و عروسی و ماشین و و وسایل خونه و کمک و اینا داده باشه!!

به دختراش در حد خیلی کم و ساده جهیزیه و سیسمونی داده! 

بعد برای ارث یه خونه خیلی معمولی فقط مونده که گذاشتنش برای تقسیم!!! 

اونم باز برای هم پسرا هم دخترا!!! 

خب پسر دوسهم هم میبره!! دختر یه سهن

باز سهم دخترا اصلا چیزی نمیشه!!در حد مسخره! 

دخترا هم میگن همونم نمیخوایم برای خودتون! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بعیده پدری که تمکن داشته برای هر پسر خونه جدا بخره، فقط یه خونه معمولی ازش مونده باشهمطمئنید خو ...

عزیزم از قدیم برای هر پسر که ازدواج کرده خونه خریده!! مثلا ده سال پیش

یه خونه ای که توش رندگی میکنه مونده برای پسر مجرد! 

یه خونه دیگه هم داره که اونو گذاشته برای ارث مثلا

عزیزم از قدیم برای هر پسر که ازدواج کرده خونه خریده!! مثلا ده سال پیشیه خونه ای که توش رندگی میکنه م ...

آخه راحت نیست چند تا خونه خریدن

می دونی چرا می پرسم؟

چون معمولا پول این جور خونه ها رو خود پسرها به نحوی میدن‌، ولی به اسم پدر تموم میشه

شما هم وجدان تون رو واقعا قاضی کنید

از اون طرف البته شوهر دختر هم دو برابر سهم میبره

اگر در کل برای همه برابر بود بهتر بود

نمیدونم چطوره کمتر پدر مادرها فرق نمیگذارن

یکی مثل مادرشوهر من الانش از همه نظر به دخترش بیشتر داده واقعا خیلی  بیشتر .....بعدش هم معلومه....

عزیزم از قدیم برای هر پسر که ازدواج کرده خونه خریده!! مثلا ده سال پیشیه خونه ای که توش رندگی میکنه م ...

خب برای خانواده ی شما پدر زحمت کشیده زمان زنده بودن خونه خریده براشون  

و بعد فوتشون بقیه مالش که همون خونه باشه طبق قانون تقسیم میشه 

این دلیل نمیشه برای اینکه قانون تقسیم ارث عادلانه هست یا نه! قانون یه موضوع کلی هست  

الا بذکر الله تطمئن القلوب
آخه راحت نیست چند تا خونه خریدنمی دونی چرا می پرسم؟چون معمولا پول این جور خونه ها رو خود پسرها به نح ...

نه پدر من هم کلی اموال داشت همه رو زده به اسم برادرم وزنش تنها یه خونه تو روستا به اسم خودشه،برادرم هیچی خودش نزاشته هیچی

نه پدر من هم کلی اموال داشت همه رو زده به اسم برادرم وزنش تنها یه خونه تو روستا به اسم خودشه،برادرم ...

تک پسر یکم فرق می کنه عزیزم

حرف کلی من اینه که پدری که چند تا پسر داره با یه تمکن عادی که فقط یه خونه واسه خودش داشته باشه؛ نمی تونه واسه همه پسراش خونه بخره

تک پسر یکم فرق می کنه عزیزمحرف کلی من اینه که پدری که چند تا پسر داره با یه تمکن عادی که فقط یه خونه ...

پدر من سه تا خونه زده به اسم تک پسرش خوب سه تا پسر بود به هر کدوم یکی می داد