2777
2789
رشتم انسانی اخه نمیشه ک هردوتاشو خوند باید رویک کدومش تمرکز کرد

چرا عزیزم من خودمم انسانیم سه درس سه درس پیش میرفتم جامعه تموم شد کلا سه تا درس میخوندم تستشو میزدم البته من چون این راهو ذفتم میگم درسنامه تست بهتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش میخوام با روش استاد فروغی نیا بخونم ک گفته تو کتاب هر چی بنظرتون مهمه یا نسبتا مهمه زیرش خط بک ...

وقت گیره واسه دروس تکنیک دار این کارو بکن مثل عربی و ریاضی و فنون کاملا  جوابه

وای چه مثل من 😂نه عزیزم منم دومین سالمه منم میگم امسال انقدری میخونم که رتبه برتر بشممم و به خودم ا ...

😂🤝🏼

به امید خدا 

اره منم پارسال رفته بودم الان ترم دو بودم پارسالم رتبم خوب شد ولی فقط به عشق فرهنگیان نرفتم

یکم شکو شبه دارم اره باید شرایطو اوکی کنم اول بعد

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

😂🤝🏼به امید خدا اره منم پارسال رفته بودم الان ترم دو بودم پارسالم رتبم خوب شد ولی فقط به عشق فرهن ...

اره میفهمم چی میگی

خوب فکراتو بکن

ان شا الله هر چی به صلاحته همون بشه

چرا عزیزم من خودمم انسانیم سه درس سه درس پیش میرفتم جامعه تموم شد کلا سه تا درس میخوندم تستشو میزدم ...

منم حرفم‌اینه کتاب درسی و کتاب تست فرق چندانی ندارن ک اگه هم برا نهایی هم بخونم بازم همونه

عزیزم رشته‌ات تجربی بود بهتر می‌تونستم راهنماییت کنمبرای دروسی که ضعف داری ویدیو آموزشی نگاه کنهر در ...

سلام شب‌تون به‌خیر. ببخشید من رشته‌ام تجربیه. امسال قراره برم یازدهم. نمی‌دونم دقیقاً این چند ماه باقی مونده از تابستون چطور دهمو جمع کنم. می‌شه شما یه مقدار راهنماییم کنین؟!

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...